Vacature onderhoudsmonteur Drachten vanaf 4 november 2022

Momenteel is klimaatbeheersing een aandachtspunt over de hele wereld. Door het enorme energieverbruik wereldwijd en de CO2 uitstoot die hiermee gepaard gaat, is het zeer van belang om deze uitstoot terug te dringen en onze aarde te beschermen. Met o.a. warmtepompen en warmte airco’s en andere duurzame installaties moeten de gas gestuurde cv-installaties op den duur helemaal vervangen worden. Dit betekend kort gezegd dat alles in de toekomst aardgasneutraal moet zijn. Omdat er miljoenen gebouwen, huizen en kantoren in Nederland staan, is het een behoorlijke klus om de uitbanning van aardgas installaties te realiseren. Om deze duurzame installaties goed functionerende te houden zijn onderhoudsmonteurs in deze tijd hard nodig.     

Ben jij onderhoudsmonteur of heb jij een achtergrond in de installatietechniek, dan is dit jouw kans om via Technicum bij een toonaangevend bedrijf in Drachten fulltime aan de slag te gaan als onderhoudsmonteur voor warmtepompen en airco installaties.  

Welke ervaring heb je nodig?

De werkzaamheden bestaan uit het installeren van verwarmingspompen en warmte airco’s en het oplossen van storingen in deze installaties. Als onderhoudsmonteur beschik jij over MBO-3 niveau installatietechniek en hebt dus affiniteit hebt met onderhoudswerkzaamheden aan dergelijke installaties. Als onderhoudsmonteur ben je tevens oplossingsgericht ingesteld, communicatief vaardig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Tevens is het is belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer en belangrijk dat je over een eigen auto beschikt zodat je naar verschillende locaties kunt rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd Drachten. Het is een bedrijf waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar de werknemers voorop staan. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De werkzaamheden vinden vooral plaats in het noorden van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum denken we mee met onze werknemers, we kijken naar jouw persoonlijke kwaliteiten en aan de hand van je achtergrond denken wij creatief mee om je wensen op arbeidsgebied zoveel mogelijk in te vullen. Bij Technicum kijken we ook naar je persoonlijkheid en je levenssituatie om werk en privé zo goed mogelijk in elkaar over te laten gaan. Wij bieden een mooi salaris dat ligt tussen 2200 en 2600 bruto op basis van een fulltime dienstverband.

De hoogte van je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring. Heb je het VCA certificaat nog niet in je bezit of is het net verlopen, dan kan je die zo snel mogelijk via ons behalen zodat je meteen overal aan het werk kan. Wij bieden naast een mooi salaris een leuke reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en wij sturen je op pad in een compleet Technicum outfit plus werkschoenen. In eerste instantie biedt Technicum jou een contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren kan dit worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Bij interesse of verdere vragen naar aanleiding van deze vacature kan je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk.