Vacature werkvoorbereider calculator Friesland vanaf 4 november 2022

Als werkvoorbereider calculator ga je werken voor een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkeld en onderhoud van kassen. Jij gaat werken op hun engineeringsafdeling die gevestigd is in Noord-Friesland. Hier werk je met een aantal andere tekenaars/calculators aan de binnen gekomen opdrachten. De organisatie werkt met Autocad 2D voor het ontwerpen van kassen. Naast het tekenen van de kassen, houd jij je bezig met het opstellen van de orders en de benodigde calculatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal rekenprogramma. Aan de hand van de informatie die hier uitkomt, stel jij een offerte op voor de klanten. Vanaf het moment dat de offerte is verstuurd, kunnen klanten contact met jou opnemen. Je bent het aanspreekpunt voor de berekening, levering en daarnaast onderhoud je contact met de werkvloer.

Voor deze functie kun je ook in aanmerking komen wanneer je beschikt over een ander functie profiel. In het team is ruimte om jou op te leiden tot de werkvoorbereider – calculator, waar het bedrijf naar op zoek is.

Welke ervaring heb je nodig?

Wil je aan de slag als werkvoorbereider – calculator dan is het van belang dat je beschikt over een MBO of HBO opleiding richting de techniek. Heb je naast een opleiding of ervaring in de techniek ook enige kennis van Autocad 2D of wil je dit programma graag leren beheersen? Of heb jij aantoonbare ervaring in de techniek, dan komen wij ook graag met je in contact. Dan kunnen we je eventueel met een maatwerkopleiding verder ontwikkelen, zodat je helemaal klaar bent voor deze functie. Naast bovenstaande aspecten word er van je verwacht dat:

  • Je werkervaring hebt met Excel, Word en Outlook;
  • Je zelfstandig kunt werken;
  • Je leergierig bent en precies.

Over het bedrijf

De organisatie waarvoor jij gaat werken als werkvoorbereider – calculator is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kassen. Het bedrijf maakt tekeningen en ontwerpen aan de hand van de opdracht van de klant. Na de ontwerpfase worden de kassen in productie genomen en op gebouwd op de locatie van de klant. Ook verzorgt de organisatie service en onderhoud aan de geproduceerde kassen. De organisatie is verantwoordelijk voor het produceren en plaatsen van kassen en bijbehorende installaties in verschillende landen. Deze kassen worden in diverse formaten geproduceerd op een locatie in het midden van Nederland. Jij als werkvoorbereider – calculator zal onderdeel uitgaan maken van het kantoorproces. Dit vind plaats op de engineeringsafdeling die boven Leeuwarden is gevestigd. De organisatie is goed bereikbaar vanuit Drachten, Heerenveen en Leeuwarden

Wat we bieden

Het salaris van een werkvoorbereider – calculator ligt rond de € 3.000 bruto per maand, dit is afhankelijk van hoeveel ervaring je meeneemt. Je krijgt € 0,19 per kilometer reiskosten woon- werkverkeer. Via Technicum krijg je de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door middel van een training of cursus. Deze worden door Technicum volledig vergoed. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Op termijn is het ook mogelijk overgenomen te worden door de organisatie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan snel op de knop vacatures in de menubalk.