Vacature onderhoudsmonteur bruggen en sluizen vanaf 31 maart 2021

Deze functie is geschikt voor de echte onderhoudsmonteurs die graag werken aan grote mechanische kunstwerken zoals bruggen, sluizen en gemalen. We zoeken mensen die van afwisseling houden en graag in teamverband werken. Het gaat hierbij met name om de mechanische onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd aan grote bruggen en sluizen. Je komt te werken in een team van een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf waarin iedereen een rol vervult. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het mechanische onderhoud. Dit onderhoud wordt vaak projectmatig uitgevoerd op verschillende locaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Kortom een functie met veel afwisseling voor echte onderhoudsmonteurs.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie onderhoudsmonteur bruggen en sluizen heb je ervaring nodig in het onderhoud en de reparatie van grote machines en apparaten. Een technische mbo opleiding in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek of mechatronica op niveau 3 of hoger is vereist. Je kunt zelfstandig aan de slag in het controleren en inspecteren van tandwielkasten, constructies, smering en hydraulische leidingen. Je kunt defecten en storingen opsporen op mechanisch gebied en hebt voldoende technische kennis en ervaring om deze storingen te verhelpen. Je kunt goed in teams samenwerken en bent flexibel ingesteld. Daarnaast is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en een eigen auto zodat je zelfstandig naar de verschillende projectlocaties kunt tijden. Naar mate je meer ervaring hebt opgedaan kun je ook storingsdiensten draaien. Dan ben je op basis van consignatiediensten ook buiten reguliere werktijd beschikbaar als er storingen zijn of calamiteiten. Deze diensten draai je uiteraard om de beurt met je collega’s.  

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote organisatie die actief is revisie, reparatie en onderhoud van verschillende machines en apparaten voor andere organisaties. Hierbij kun je ook denken aan gemeenten en provincies waarin verschillende grote kunstwerken zoals bruggen, sluizen en andere grote beweegbare constructies aanwezig zijn. Het bedrijf voert in teamverband onderhoudswerkzaamheden uit. Dit gebeurd projectmatig op verschillende locaties. Het samenwerken staat centraal maar ook flexibiliteit. Wanneer er storingen en calamiteiten zijn kunnen opdrachtgevers dit bedrijf inschakelen om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Dat zorgt er voor dat het bedrijf en de medewerkers flexibel en klantgericht zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur bruggen, sluizen en gemalen kun je een salaris verdienen tussen de 2500 en 3000. Als je als eerste monteur of leidinggevende monteur aan de slag kunt zou dit salaris zelfs nog wat hoger kunnen liggen. De exacte hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Naast een goed salaris krijg je ook reiskostenvergoeding conform de cao van het bedrijf. Verder is het mogelijk om via scholing je verder te specialiseren. Zo kun je opleidingen en cursussen in de techniek of voor de veiligheid volgen op kosten van de organisatie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar na verloop van tijd kun je in aanmerking komen voor een contract voor onbepaalde tijd oftewel een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature onderhoudsmonteur bruggen, sluizen en gemalen neem dan contact op via de vacatureknop in de menubalk. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je via deze knop contact opnemen.