Vacature monteur jachtinstallaties vanaf november 2020

Installaties aan boord jachten zijn verschillende complexe installaties ten behoeve van de maritieme techniek maar ook voor een optimaal leefklimaat in het jacht. Voor het aanbrengen van deze installaties zijn ervaren monteurs nodig die verstand hebben van de maritieme sector maar ook van installatietechniek en elektrotechniek. Heb jij behoorlijk wat kennis op dit gebied dan zijn we op zoek naar jou. Ook als je nog wat extra kennis en ervaring moet opdoen nodigen we je van harte uit om verder te lezen. Het bedrijf is namelijk groot en heeft meerdere ervaren monteurs in dienst die in teamverband met elkaar werken. Door deze samenwerking kun je kennis overdragen maar ook kennis ontvangen. Zo wordt je samen met je collega’s steeds beter in je werk en worden kwalitatief hoogwaardige jachten geleverd aan tevreden klanten.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de jachttechniek is gewenst. Mocht je niet over deze ervaring beschikken dan is het belangrijk dat je over ervaring beschikt in elektrotechnische installaties en werktuigbouwkundige installaties. Vooral ervaring in de fijnere nauwkeurige techniek wordt door het bedrijf gewaardeerd. Snelheid is niet het belangrijkste aspect nauwkeurigheid en kwaliteit wel. Een MBO opleiding in de maritieme techniek of in de elektrotechniek en installatietechniek vormen een belangrijke theoretische basis. Een aantal jaren ervaring in jachtinstallaties of in de installatietechniek zijn ook nodig om in de fulltime functie goed van start te gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gericht op de jachtbouw. Op dit gebied is het bedrijf een totaalleverancier. Dat betekent dat het bedrijf complete jachten bouwt. Elk jacht is uniek en heeft weer specifieke installaties aan boord die passen bij de eigenschappen van het jacht en de wensen van de toekomstige eigenaar. Dat zorgt er voor dat medewerkers over een brede technische kennis moeten beschikken. Medewerkers krijgen binnen het bedrijf volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Zo wordt het vakmanschap van de werknemers naar een hoger niveau gebracht en worden de jachten steeds beter.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze fulltime functie is tussen de 2400 en 2750. Het salaris zal worden bepaald op basis van opleiding en werkervaring. De reiskosten zijn 0,19 per kilometer. Daarnaast krijg je werkkleding van onze organisatie. Bovendien krijg je doormiddel van opleidingen en trainingen de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien in vakmanschap en functie. In eerste instantie krijg je een werkverband op tijdelijke basis. De doelstelling is dat je bij goed functioneren een contract krijgt voor bepaalde tijd. Als je bij het bedrijf in dienst treed zijn er mogelijkheden om vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd te krijgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie klik dan op de knop vacatures in de menubalk.