Vacature montagemedewerker Friesland vanaf 11 april 2023

Heb je ervaring in de montage in de metaalsector? Heb je geen hoogtevrees en zou je graag op verschillende projecten willen werken? Dan is de functie montagemedewerker interessant voor jou. Je kunt in een montagefunctie veel uitdaging verwachten. Het bedrijf waar je aan de slag gaat bouwt complete loodsen en staalconstructies op locaties. Naast agrarische loodsen worden ook bruggen en puiconstructies gemaakt. Het bedrijf maakt deze objecten volledig in eigen beheer. Van tekening tot en met de montage op locatie wordt alles door het bedrijf verzorgd. Klanten zijn daarom ook zeer tevreden over dit metaalbedrijf. Naast montagewerk is het ook mogelijk om af en toe mee te draaien in de fabriek. Hierbij kun je denken aan wat voormontage maar je kunt ook leren lassen. Zo kun je nog breder worden ingezet. Het bedrijf heeft een prettige werksfeer en de montagemedewerkers werken in teams die samen de complete constructies opbouwen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in montage is belangrijk voor deze functie. Heb je bijvoorbeeld constructies opgebouwd doormiddel van bouten en moeren dan heb je al een basiservaring. Als je ook nog redelijk kunt tekeninglezen is dat helemaal mooi meegenomen. Het bedrijf waar je aan de slag kunt is actief in de metaaltechniek en heeft de voorkeur voor werknemers die flexibel ingesteld zijn. Montagekrachten worden namelijk op verschillende locaties ingezet en dat moet je wel leuk vinden. Werk in de kost komt bijna niet voor maar overwerken kan wel voorkomen om een klus af te krijgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze montagefunctie open staat is een allround metaalconstructiebedrijf waar meerdere technieken worden toegepast. Hierbij kun je denken aan een boorstraat, lasafdeling en een afdeling waar medewerkers samenstellen. Daarnaast is er ook een montageafdeling. Het bedrijf heeft verschillende projecten in Friesland en soms daar buiten. De opstapplaats voor montagekrachten is boven Leeuwarden. Daarnaast kunnen ook montagekrachten uit Leeuwarden, Drachten of Dokkum gemakkelijk bij het bedrijf komen.

Arbeidsvoorwaarden

Als montagekracht kun je een salaris verdienen rond de 2400 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Overuren krijg je uiteraard bovenop je salaris uitbetaald. Via het bedrijf kun je VCA behalen en veilig werken op hoogte. Daarnaast kun je ook laspapieren behalen en andere opleidingen die interessant zijn voor je functie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Ook heb je de mogelijkheid om vast in dienst te gaan bij het bedrijf op basis van een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze montagefunctie? Neem dan meteen contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.