Vacature mechatonica monteur Friesland vanaf 7 april 2023

Ben je iemand die graag aan machines en installaties sleutelt? Heb je behoefte aan afwisseling? Zou je graag in een werkplaats willen werken maar ook op locatie willen werken om te kijken hoe de installatie er daadwerkelijk uit ziet. Dan kan dat in deze functie. Als monteur mechatronica heb je binnen dit bedrijf veel afwisseling. Je bouwt complete machines op. Dit begint al bij het frame maar ook het plaatwerk en de motor worden aangebracht. Daarnaast worden verschillende elektrotechnische en mechanische onderdelen aangebracht zodat de machine compleet geleverd kan worden bij de klant. Er komen verschillende onderdelen aan de orde die je zult herkennen uit een mechatronica opleiding. Hierbij kun je denken aan plc’s, relais en schakelkasten. Deze technische functie biedt daardoor verschillende uitdagingen.

Welke ervaring heb je nodig?

Deze vacature is geschikt voor monteurs die van afwisseling houden en goed kunnen samenwerken in een team. De machines worden namelijk opgebouwd in het midden van de loods. Elke monteur doet een onderdeel van de machine en werkt hierbij samen. Je kunt als monteur veel van elkaar leren en jezelf ontwikkelen. Als je leergierig bent kun je hier een prachtige tijd beleven. Je werkt in de assemblage maar kunt als je wilt ook op locatie werken om reparaties te verrichten of om complete installaties op te bouwen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als mechatronicamonteur is een prachtige organisatie die gericht is op het optimaliseren van de luchtkwaliteit. Daarvoor worden complete machines en installaties opgebouwd. Dit gebeurd door 10 monteurs die met elkaar samenwerken. Een aantal monteurs is gespecialiseerd in plaatwerk, terwijl er ook iemand is die goed kan lassen. Weer andere monteurs kunnen goed de mechatronische elementen aanbrengen. Het bedrijf heeft een hele persoonlijke sfeer en de eigenaar is ook vaak op de werkvloer te vinden om mee te helpen. Dat maakt dat er een geweldig goede sfeer binnen het bedrijf aanwezig is. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar kan ook vanuit Sneek, Harlingen en Bolsward goed bereikt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt een salaris rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt daarnaast opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar het bedrijf neemt tot nog toe alle werknemers die goed functioneren in vaste dienst aan. Je kunt dus in contract voor onbepaalde tijd krijgen na verloop van tijd. Tot slot krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze mechatronicafunctie? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.