Vacature machineoperator metaal vanaf 2 april 2023 in Friesland

Heb jij ervaring als machineoperator en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is de vacature machineoperator metaaltechniek voor jou geschikt. Bij een groot bedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met het bedienen van machines. Iemand die ook een beetje inzicht heeft in hoe je een machine moet instellen om een bepaalde bewerking uit te voeren. In de metaaltechniek krijg je te maken met verschillende machines waarmee gaten in platen geboord kunnen worden, vormen uitgesneden en metalen platen in de juist hoe kunnen worden gevouwen. Deze werkzaamheden zijn zeer divers en zorgen er voor dat je als machineoperator uiteindelijk een machinebankwerker wordt. Je kunt leren programmeren maar je kunt ook alleen machines vullen als je dat prettiger vind. Vraag naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw cv en loopbaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in het bedienen van machines bijvoorbeeld bij een productiebedrijf. Hierbij kun je denken aan verpakkingsmachines of machines die worden gebruikt om een bepaald product te maken. Het is belangrijk dat je wat verstand hebt van de manier waarop je een machine kunt besturen en opdrachten kunt geven. Je hebt een nauwkeurige werkhouding en streeft naar het verwezenlijken van optimale kwaliteit. Daarnaast ben je ook flexibel ingesteld en help je mee met het oplossen van technische storingen als die plaatsvinden. Je hebt interesse in de techniek en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot metaalbedrijf met meerdere afdelingen. Dat zorgt er voor dat het bedrijf in totaal meer dan 100 werknemers heeft. De werknemers zitten in verschillende functies en krijgen doorgroeimogelijkheden geboden. Hoe meer ervaring je opdoet binnen het bedrijf hoe meer afwisseling je in je werk kunt krijgen. Zo kun je uiteindelijk een zeer afwisselende baan hebben binnen een grote professionele organisatie en is geen dag hetzelfde. Het bedrijf is overigens gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is goed te bereiken vanuit Franeker, Dokkum en Harlingen. Dat maakt deze organisatie een belangrijke werkgever in de regio.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze baan? Dan ben je vast benieuwd wat je kunt verdienen. Het salaris ligt rond de 2600 euro voor een startende machineoperator in de metaal. Dit is bij een fulltime dienstverband en exclusief ploegentoeslag. Ploegendienst komt eigenlijk bijna nooit voor. Alleen als het heel druk is en de productie in een extra versnelling moet worden twee ploegendiensten ingevoerd. De vergoeding hiervoor wordt betaald over alle uren dus ook de uren die binnen het dagvenster vallen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om een vast dienstverband te bereiken. Je krijgt een reiskostenvergoeding en kunt rekenen op een opleidingsaanbod waarmee je jezelf kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Dat is mooi want wij zijn ook benieuwd naar jou! Je kunt reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk en meteen je sollicitatie insturen.