Vacature montagemedewerker metaaltechniek vanaf 21 januari 2023

Ben jij iemand die goed kan sleutelen en heb je een uitstekend technisch inzicht? Heb je nog geen diploma’s in de techniek maar zou je deze wel willen halen? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een productiebedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken weet. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het monteren van onderdelen van machines hierbij kun je denken aan het frame maar ook aan plaatwerk en de draaiende delen in de machinebehuizing. De werkzaamheden zijn divers en de machines die gemaakt worden kunnen ook verschillen. Gelukkig krijg je een goede ondersteuning zodat je altijd gebruik kunt maken van de ervaring van andere collega’s. Als team klaar je de klus.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in montagewerkzaamheden of productiewerk is gewenst. Diploma’s in de techniek heb je niet beslist nodig maar kan wel wenselijk zijn als je graag door wilt leren in het kader van werken en leren. Je kunt namelijk ook een bbl opleiding volgen bij dit bedrijf als je graag en diploma wilt halen en door wilt stromen naar een functie waarvoor meer kennis vereist is. Je kunt echter ook op de productievloer blijven meedraaien. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van je collega’s. Die vinden het natuurlijk fijn als je leergierig bent. Daarnaast is ook een flexibele houding van belang want je wordt op verschillende afdelingen van het bedrijf ingezet.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is in de metaaltechniek actief. Het bedrijf maakt machines en apparaten voor verschillende andere bedrijven. Hierbij kun je denken aan agrarische machines maar ook aan machines voor de productie van voedsel en drinken. Het bedrijf werkt onder verschillende normen en kwaliteitsrichtlijnen. Daarom vind het bedrijf het belangrijk dat werknemers zorgvuldig zijn en hun werk serieus nemen. Er werken in totaal ongeveer 40 mensen bij het bedrijf op verschillende afdelingen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en kan goed worden bereikt met openbaar vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als een productiekracht in de montage instromen op een salaris rond de 2300 euro. Natuurlijk kun je meer verdienen als je meer ervaring hebt en machines volledig zelfstandig inelkaar kunt zetten. Je krijgt opleidingsmogelijkheden waardoor je naar een hogere functie kunt doorgroeien of naar een functie met meer specialisatie. Hierbij kun je denken aan mechatronicamonteur of lasser. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om veiligheidstrainingen te volgen en andere cursussen. Zo kun je altijd jou werk veilig en vakkundig uitvoeren. Je krijgt een bepaaldetijdscontract maar kunt als je doorgroeit ook in aanmerking komen voor een vast dienstverband. Het werk is fulltime maar parttime is wel bespreekbaar.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.