Vacature montagemedewerker machinebouw Franeker vanaf 1 juli 2021

Heb jij ervaring in het sleutelen en opbouwen van machines of constructies van metaal? Kun je behoorlijk goed technische tekeningen lezen en heb je een goed technisch inzicht? Dan zou deze vacature wel eens heel geschikt voor jou kunnen zijn. Voor een mooi bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar een montagemedewerker in de machinebouw. Het is afwisselend werk waarbij ook regelmatig aanpassingen aan bestaande tekeningen en productieplannen worden doorgevoerd. Het werk is daardoor flexibel en uitdagend. Daarnaast werk je in eerste instantie op de werkplaats maar krijg je ook de mogelijkheid om de machines samen met je collega’s bij klanten te installeren.  Je werkt in een team en bent hierin voornamelijk verantwoordelijk voor de mechanische montage. Andere collega’s ondersteunen jou bij vragen of onduidelijkheden. Binnen dit bedrijf heerst een goede teamgeest en een hele prettige werksfeer.

Welke ervaring heb je nodig?

Een technische mbo opleiding in de metaaltechniek op niveau 3 is gewenst. Mocht je een minder hoog opleidingsniveau hebben maar wel over 5 jaar ervaring of meer in de machinebouw beschikken dan kom je ook in aanmerking. Het is belangrijk dat je goed tekeningen kunt lezen van machines en constructies en dat je veilig en nauwkeurig werkt. Af en toe wordt op hoogte gewerkt (maximaal 4 meter) en als je in de machinebehuizing iets moet vastzetten moet je soms door nauwe ruimtes. Hou daar wel rekening mee. Gelukkig is er altijd iemand in de buurt om je te helpen of om vragen aan te stellen. Mocht je ook in de toekomst mee willen op montage dan is een rijbewijs wel een vereiste, voor montage op de werkplaats is dat echter niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze montagefunctie openstaat is een middelgrote organisatie die actief is in de ontwikkeling, assemblage en installatie van machines in bedrijven. Deze machines dragen bij aan het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden binnen bedrijven. Door de installatie van de machines gaat de luchtkwaliteit binnen bedrijven omhoog omdat stof en andere vuildeeltjes uit de lucht worden gefilterd. Het bedrijf maakt de machines voor 90 procent zelf en koopt bepaalde onderdelen in zoals de motoren die de machines in beweging brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur machinebouw verdien je een salaris rond de 2300 tot 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt in de machinebouw hoe zelfstandiger je aan de slag kunt. Natuurlijk kun je ook verschillende opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter kunt functioneren en kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld een servicemonteur functie. Het bedrijf geeft bovendien reiskosten aan werknemers die met eigen vervoer naar het bedrijf rijden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de kans op een vast contract bij goed bevallen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je deze vacature staan maar ook andere vacatures bij jou in de buurt.