Vacature monteur installatietechniek vanaf 21 januari 2023

Heb je twee jaar of meer ervaring in de installatietechniek en wil je graag bij een ander bedrijf aan de slag? Heb je te maken met veel stress en een hoge werkdruk en zoek je een installatiebedrijf waar het werk meer draait om kwaliteit dan snelheid? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de installatietechniek zoeken we installatiemonteurs die zichzelf graag verder willen ontwikkelen. Niet alleen nieuwbouwwerkzaamheden doen en seriematige werkzaamheden maar juist meer renovatie, storingen zoeken en servicewerkzaamheden. Het werk is op verschillende locaties en zowel in de utiliteit als in bestaande woningen. Als installatiemonteur krijg je bovendien de kans om ook elektrotechnische werkzaamheden te doen. Ideaal voor iemand die open staat om meer te leren en breder ingezet wil worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatietechniek is vereist. Als je twee jaar of meer in de installatietechniek hebt gewerkt kun je op zoek zijn naar meer verdieping of verbreding in je functie. Heb jij dit punt in je loopbaan bereikt dan voldoe je aan het profiel. We zijn op zoek naar mensen die verder willen leren in het werk. Monteurs die niet stil willen staan maar willen groeien. Ben jij iemand die bovendien goed leiding kan geven dan kun je ook doorgroeien naar leidinggevend monteur. Toch liever in de service? Ook dat is mogelijk. Alles staat en valt met ervaring en motivatie. Reageer daarom snel.

Over het bedrijf

Technicum werkt samen met tientallen installatiebedrijven in Friesland maar ook op andere locaties. Het maakt daarom niet echt uit waar je in Nederland woont. Als je jezelf gaat aanmelden bij Technicum dan krijg je een persoonlijk gesprek waarin niet alleen je opleiding, werkervaring en gevolgde trainingen worden besproken. Er wordt namelijk ook aandacht besteed aan je wensen en toekomstperspectief. Je bent aan het goede adres wanneer je loopbaanvragen hebt maar ook wanneer je een duidelijk doel voor ogen hebt.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden waarvoor je aan de slag kunt verschillen per opdrachtgever. Je kunt daarnaast zowel fulltime als parttime werken. Nog weinig ervaring in de installatietechniek? Ben je op zoek naar een werken en leren traject? Ook dit is via Technicum mogelijk via werken en leren doormiddel van BBL. Je krijgt een salaris volgens de cao voor de kleinmetaal. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Je contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd maar het bedrijf wil graag werknemers vast in dienst hebben met een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.