Vacature metaalbewerker vanaf 18 juli 2023

Zou je graag je eigen werktijden willen bepalen? Het klinkt misschien gek maar bij dit bedrijf is dat mogelijk! Je kunt als metaalbewerker bij deze organisatie zelf bepalen hoe laat je gaat beginnen en hoe laat je gaat stoppen. De werkzaamheden kunnen tussen 6:00 en 18:00 worden uitgevoerd. Op basis van een klokkaart wordt bepaald of je daadwerkelijk 40 uur in de week hebt gewerkt. Je werkt als metaalbewerker bij een groot bedrijf met verschillende productiemachines. Het gaat hierbij om machines die worden gebruikt om metalen profielen en platen te bewerken. Hierbij kun je denken aan lasersnijmachines, kant- en zetbankbanken, boorstraten en CNC verspaningsmachines. Elke machine heeft een unieke computergestuurde besturing. Dat maakt het werken bij deze organisatie uitdagend. Bovendien zorgt de hoeveelheid aan machines en functies er ook voor dat je de mogelijkheid hebt om nieuwe dingen te leren en je functie te verbreden of te verdiepen. Gelukkig doen je dit allemaal niet alleen en heb je een groep van ervaren collega’s om je heen staan die je helpen om jezelf te ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het bedienen van machines is van belang. Heb je metaal bewerkt doormiddel van machines dan is dat helemaal prachtig maar ook als je andere materialen hebt bewerkt is deze ervaring waardevol. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Je bent leergierig ingesteld
  • Kunt goed met computergestuurde programma’s omgaan.
  • Nauwkeurig op het gebied van maatvoering.
  • Je kunt goed je eigen werkzaamheden plannen.
  • Je kunt en wilt graag veilig werken.

Over het bedrijf

Heb je ervaring en wil je graag deze functie uitvoeren dan heb je geluk want al het werk vind plaats bij een prachtig bedrijf. Het bedrijf staat bekend om een uitgebreid machinepark met gebruiksvriendelijke besturingsprogramma’s. De machines kosten dikwijls meer dan 100.000 euro, de prijs van een mooie sportwagen. Voor het bedrijf is het van belang dat het personeel alleen met het allerbeste materiaal werkt. Alleen dan kan optimale kwaliteit worden gerealiseerd. In het bedrijf werken ongeveer 100 werknemers op verschillende afdelingen. Daarnaast is er ook een teken en engineeringsafdeling. Het bedrijf levert met haar medewerkers complete oplossingen voor klanten in Nederland maar ook ver daar buiten. Bovendien is het bedrijf goed bekend in de regio Friesland omdat verschillende bedrijven werk bij het bedrijf uitbesteden. Een toonaangevend bedrijf dat in de buurt van Leeuwarden gevestigd is maar ook goed bereikt kan worden vanuit Franeker, Dokkum, Hallum en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Als metaalbewerker kun je een salaris verdienen tussen de 2300 euro en 3200 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het bedrijf geeft opleidingen en cursussen aan haar medewerkers zodat ze de werkzaamheden professioneel en veilig kunnen uitvoeren. Deze cursussen en opleidingen worden voor je betaald. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je kunt worden ingezet. Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheden om in de breedte maar ook in de hoogte door te stromen. Zo ga je als metaalbewerker een prachtige stap maken in een functie maar ook in een complete loopbaan. Hierover kun je overigens goede afspraken maken met personeelszaken zodat je precies weet waar je naar toe gaat werken.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk van de website.