Vacature operator Zuidwest Friesland vanaf 17 juli 2023

Wil jij graag geld verdienen en ben jij iemand die graag zorgt dat alles op rolletjes loopt. Heb je ervaring als operator of productiekracht? Dan is deze vacature voor jou interessant. Bij een toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie zijn wij op zoek naar een operator die ook wat technische werkzaamheden wil verrichten aan machines. Je kunt bij dit bedrijf veel geld verdienen omdat je in de drie ploegen gaat werken. Dat zorgt voor een extra toeslag op je salaris. Het bedrijf zorgt er voor dat je goed wordt ingewerkt in je functie zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig aan de slag kunt. Je krijgt opleidingen en trainingen die kosteloos door het bedrijf worden aangeboden. Verder werk je op de werkvloer in teamverband waardoor je altijd mensen om je heen hebt waar je vragen aan kunt stellen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring als productiekracht of operator is een goede opstap voor deze functie. Heb je technisch inzicht en ben je flexibel genoeg om ook de machine om te bouwen? Dan pas je op deze functie. Je krijgt in deze functie te maken met speciale machines met computerbesturing. Natuurlijk krijg je een goede training voordat je met deze machines aan de slag gaat. Als je leergierig bent ingesteld kun je dit werk goed aanleren. Het is wel belangrijk dat je in drie ploegen wilt werken. Deze ploegen zijn van 6:00 tot 14:00 en van 14:00 tot 22:00, de laatste ploeg is van 22:00 tot 6:00. Omdat je niet altijd aansluiting met openbaar vervoer hebt is het wel belangrijk dat je met eigen vervoer naar het bedrijf kunt komen als je in de ploegen zit. Een rijbewijs is alleen nodig als je ver bij Oosterwolde en Drachten vandaan woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je als operator kunt werken is actief in de verpakkingsmiddelen. Deze worden door dit bedrijf geproduceerd doormiddel van hele moderne computergestuurde machines. Binnen het bedrijf werken operators, productiekrachten, logistieke krachten en onderhoudsmonteurs. Je kunt binnen het bedrijf doorgroeien in verschillende functies zodat je een mooie loopbaan tegemoet kunt zien. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Drachten, Heerenveen, Dokkum, Oosterwolde en Assen.

Arbeidsvoorwaarden

Als operator kun je een salaris verdienen rond de 2500 bruto per maand maar daar komen de ploegentoeslagen overheen. Daarnaast zijn de volgende punten van belang:

  • Je hebt als operator een fulltime baan.
  • Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.
  • Je krijgt werkkleding ter beschikking.
  • Een reiskosten vergoeding conform de bedrijfsregelementen
  • Mogelijkheden om door te groeien.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.