Vacature metaalbewerker vanaf 30 november 2022 in Leeuwarden

Heb jij ruime ervaring in de metaalbewerking en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar iemand die goed technische tekeningen kan lezen en graag een allround functie wil uitoefenen in de metaal. Voor een leuk bedrijf in de metaaltechniek zijn wij namelijk op zoek naar iemand die allround ingezet kan worden op de werkvloer. Je gaat onder andere platen boren, machines monteren, plaat bewerken, assembleren, zagen en logistieke werkzaamheden. De werkzaamheden worden grotendeels zelfstandig uitgevoerd maar natuurlijk heb je altijd collega’s in je buurt waar je vragen aan kunt stellen.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je breed inzetbaar bent in de metaaltechniek. Deze ervaring kun je doormiddel van een paar jaar werkervaring in de metaal hebben opgebouwd maar ook in een opleiding allround constructiebankwerker. Je hebt een opleiding op minimaal niveau 2 afgerond in de techniek. Je bent gemotiveerd en kunt goed je werkzaamheden indelen. Daarnaast ben je ook leergierig en sta je er voor open om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Je hoeft geen rijbewijs te hebben maar dat kan in sommige situaties wel handig zijn, bijvoorbeeld als je wat verder van het bedrijf vandaan woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een leuk bedrijf in de metaaltechniek. Er worden verschillende onderdelen voor machines gemaakt. Het gaat hierbij om zowel de constructie van machines maar ook om het plaatwerk en de draaiende delen. Binnen het bedrijf werken verschillende specialisten. Zo werken er lassers, constructiebankwerkers, werktuigbouwkundigen en plaatwerkers. Het bedrijf is professioneel maar ook informeel. Iedereen werkt op zijn of haar eigen plek maar dit kan af en toe ook wisselen als de werkzaamheden veranderen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als metaalbewerker een salaris verdienen conform de cao voor de kleinmetaal. Dit is natuurlijk een heel breed begrip. Het salaris dat je precies gaat verdienen is afhankelijk van het werk waar je de meeste ervaring in hebt en waar je op ingezet gaat worden. Je kunt fulltime aan de slag met een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan worden omgezet in een vast dienstverband na verloop van tijd. Hoe breder je kan worden ingezet hoe afwisselender je baan. Je kunt ook rekening houden met opleidingsmogelijkheden. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Bovendien krijg je nog een vergoeding voor je reiskosten.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Klik snel op de knop vacatures Technicum om meer te weten te komen over deze baan.