Vacature CNC metaalbewerker Friesland vanaf 11 januari 2022

Heb jij ervaring binnen de technische sector en affiniteit met machines bedienen en metaalbewerking? Lees dan snel verder! Voor diverse technische opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar CNC metaalbewerkers. Deze vacature is ook uiterst geschikt wanneer je nog geen ervaring hebt als CNC metaalbewerker, maar wel binnen de technische sector werkzaam bent en zoekt naar een volgende snap binnen het metaalbewerken. Als CNC metaalbewerker ga jij aan de slag om diverse plaatwerkproducten te maken van plaatstaal, massieve blokken, profielstaal en andere materialen. Dit doe je met behulp van diverse machines waarop jij programma’s oproept aan de hand van tekeningen op basis van klantspecificaties. Vervolgens ga je de metalen bewerken. Er zijn verschillende bewerkingsmogelijkheden: zetten, kanten, persen en walsen tot het gewenste eindresultaat. Wanneer je de nodige ervaring hebt opgedaan en beschikt over technisch inzicht kun je de programma’s ook zelf aanpassen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Welke ervaring heb je nodig?

Je beschikt over de nodige basiskennis van de metaaltechniek. Die ervaring heb je opgedaan tijdens een relevante opleiding, of eerder gedane werkzaamheden binnen de techniek. Je kunt je affiniteit met de techniek dus aantonen en maakt een bewuste keuze richting een loopbaan binnen de technische sector en het metaal bewerken. Je bent flexibel ingesteld en staat er voor open om diverse opdrachten aan te pakken. Zo bestaan je werkzaamheden vooral uit kanten en zetten, maar vind je het ook leuk om je werkzaamheden af te wisselen en te ondersteunen op andere afdelingen. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in en om Leeuwarden en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dokkum, Sneek en Drachten met zowel het openbaar vervoer, de auto of wanneer je in de buurt woont met de fiets of scooter.

Over de bedrijven

De vacature van CNC metaalbewerker staat open voor verschillende klanten in Friesland, allemaal in en om Leeuwarden. Het gaat stuk voor stuk om (middel)grote productiebedrijven binnen de metaaltechniek. Je kunt aan de slag gaan in de productie van halffabricaten die worden doorverkocht, of gaat bezig met het maken van complete installaties en frames. Je krijgt hoe dan ook te maken met diverse producten wat zorgt voor afwisseling binnen je werkzaamheden. De metaalbedrijven waar wij mee samen werken leveren vaak complete diensten. Dit betekent dat er naast kanten en zetten dus ook gebruik wordt gemaakt van andere technieken zoals snijden, zagen, boren, samenstellen en lassen. Kortom; voldoende mogelijkheden om door te groeien!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een van onze opdrachtgevers. Vaak grote bedrijven binnen de metaaltechniek die werken met de nieuwste hightech apparatuur. Afhankelijk van jouw ervaring binnen de techniek krijg je een passende training om de machines jezelf eigen te maken. Daarnaast word je in het begin voldoende begeleid totdat je zelfstandig aan de slag kunt als een ware CNC metaalbewerker. Naast deze investering in jezelf, is er wanneer je hier voor open staat vaak voldoende ruimte om jezelf door te blijven ontwikkelen binnen de techniek en het metaal bewerken.

Je komt eerst op contract bij Technicum op basis vast een fulltime werkweek, maar wel met de intentie om te worden overgenomen door het bedrijf en met kans op vaste aanstelling.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.200,- en € 2.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in een vacature in de CNC metaalbewerking? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk voor een compleet overzicht van CNC functies bij jou in de buurt. En stuur je sollicitatie in via de knop solliciteren.