Vacature meewerkend voorman voorbewerking Franeker vanaf 15 juni 2021

Heb jij veel ervaring in de voorbewerking en zou je graag een stapje hogerop willen maken. Dat is goed mogelijk! Voor een bedrijf in Franeker zijn we op zoek naar een (aankomend) meewerkend voorman in de verspaning. Iemand die behoorlijk wat verstand heeft van verspaning zoals, boren, tappen, draaien en frezen maar ook goed overzicht weet te behouden. Als meewerkend voorman heb je geen kantoorfunctie maar werk je ook mee met je collega’s. Voor de productieleiding ben jij echter het aanspreekpunt. Door jou overzicht en goede planning kan de afdeling voorbewerking goed functioneren.

Welke ervaring heb je nodig?

Als meewerkend voorman stuur je collega’s aan daarom is het belangrijk dat je goed weet wat je collega’s doen. Verstand van verspaning en machines die in de voorbewerking worden gebruikt is noodzakelijk om als leidinggevende effectief je werk uit te kunnen voeren. Daarnaast is een mbo opleiding in de metaaltechniek op niveau 3 of hoger een goede basis. Hierbij kun je denken aan een opleiding in de werktuigbouwkunde, verspaning, mechatronica of constructiebankwerken. Uiteraard is het belangrijk dat je als meewerkend voorman goed het overzicht kunt houden en goed taken kunt verdelen en een planning kunt opstellen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de machinebouw voor agrarische bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Franeker en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Sneek en Harlingen. Ook sollicitanten buiten deze plaatsen zijn welkom om te solliciteren. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen en maakt complete machines. Deze worden vanaf het begin tot en met de installatie bij de klant door het bedrijf gemaakt. Binnen het bedrijf heerst een goede sfeer waarin collega’s goed met elkaar samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een meewerkend voorman verspaning ligt rond de 3000 euro bruto per maand op basis van een contract van 40 uur per week. De exacte hoogte van het salaris zal tijdens de sollicitatieprocedure kunnen worden vastgesteld op basis van de kennis en ervaring van de kandidaat. Verder krijg je een reiskostenvergoeding voor de gereden kilometers van en naar het bedrijf. Binnen het bedrijf kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen die er voor zorgen dat je nog beter wordt in jouw functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.