Vacature meewerkend voorman voorbewerking verspaning Friesland vanaf 23 april 2021

Heb jij ruime ervaring in de verspaning en ben je toe aan een nieuwe stap? Wordt dan leidinggevende over je eigen afdeling verspaning en voorbewering bij een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek. Het werk is voor een vast dienstverband. We zoeken iemand die verstand heeft van boren, frezen en draaien op computergestuurde machines (CNC). Het is belangrijk dat je deze verspaningstechnieken zelf ook beheerst en dat je in staat bent om collega’s te ondersteunen op dit gebied. Je geeft leiding aan ongeveer zes medewerkers en draagt verantwoordelijkheid voor de afdeling verspaning met bijbehorende planning, administratie en leidinggevende taken. Naast het leidinggeven ga je ook gewoon 4 uur per dag meewerken aan alle machines in voorbewerking, boren, tappen, zagen, conventioneel draaien en eventueel cnc draaien en frezen.

Welke ervaring heb je nodig?

Als meewerkend voorman heb je minimaal 5 ervaring nodig in de verspaning zodat je jouw collega’s goed kunt aansturen. Allround ervaring in zowel boren, frezen en draaien is gewenst. Een mbo opleiding in de werktuigbouwkunde, verspaning of metaaltechniek op niveau 3 of hoger is een goede basis om als meewerkend voorman aan de slag te gaan. Verder heb je voor deze functie goede leidinggevende vaardigheden nodig. Je bent geen baas maar een organisator. Iemand die goed overzicht houdt en goed kan plannen. Door jou kennis kun je collega’s goed helpen met het instellen van de machines en problemen oplossen. Verder is het werk ten westen van de stad Leeuwarden. Een rijbewijs en eigen vervoer is wenselijk als je hier verder vandaan woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie in de machinebouw ten westen van Leeuwarden. Het bedrijf maakt met name machines voor de agrarische sector en is hierin totaalleverancier. Dat betekent dat de onderdelen voor de machines ook binnen dit bedrijf worden geproduceerd en later geassembleerd. De afdeling voorbewerking en verspaning is daarbij van groot belang. De afdeling die je als voorman gaat aansturen vormt namelijk voor een deel de basis van het gehele productieproces voor de machines.

Arbeidsvoorwaarden

Als voorman voorbewerking verspaning kun je een salaris verdienen tussen de 2900 en 3300 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring in de verspaning en als leidinggevende in de metaaltechniek. Je krijgt ook mogelijkheden om in deze functie te groeien. Mocht je behoefte hebben aan opleidingen en trainingen dan is dat ook mogelijk. Deze opleidingen en trainingen worden betaald door het bedrijf. Verder krijg je ook reiskostenvergoeding van het bedrijf. Mocht je vragen hebben over de arbeidsvoorwaarden dan kun je altijd in een sollicitatiegesprek deze vragen stellen of ze meesturen bij je sollicitatie.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Ook kun je via deze knop inzicht krijgen in andere vacatures die open staan in de techniek bij jou in de buurt.