Vacature mechatronicamonteur omgeving Leeuwarden 30 december 2022

Heb jij een mbo opleiding in de mechatronica afgerond op niveau 2 of ben je nog bezig met deze opleiding? Dan kun je aan de slag bij een bedrijf in de machinebouw. Heb je nog weinig praktijkervaring? Geen probleem bij dit bedrijf worden alle vaardigheden die je nodig hebt in de machinebouw aangeleerd. Het bedrijf is gespecialiseerd in de optimalisering van luchtkwaliteit. Daarvoor worden complete machines gemaakt maar ook installaties die daarop worden aangesloten. Daarnaast is er ook elektronica die wordt aangesloten op de machines. Deze elektronica is aanwezig in schakelkasten en wordt bestuurd door PLC-s die ook in de machines zijn geplaatst. Als mechatronicamonteur ben je verantwoordelijk voor de opbouw van de gehele machines. Dus niet alleen het mechanische deel maar ook de elektrotechnische en elektronica componenten. Daardoor kun je ook een BBL mechatronica opleiding volgen bij dit erkende leerbedrijf. Wil je jouw niveau in BBL mechatronica verhogen dan kun je vragen naar de mogelijkheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Een mbo opleiding in de mechatronica op minimaal niveau 2 is vereist. Als je dit nog niet hebt afgerond dan kun je jouw opleiding in BBL vorm omzetten en verder afronden bij het erkende leerbedrijf. Je hebt een rijbewijs nodig als je ook in de service aan de slag wil in de toekomst. Heb je nog geen rijbewijs dan is dat geen probleem maar dan ga je in eerste instantie op de werkplaats aan de slag. Een flexibele instelling is van groot belang en je moet goed kunnen samenwerken met collega’s. Gezamenlijk worden de machines namelijk opgebouwd. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou net zo belangrijk als voor het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf maakt verschillende machines en installaties voor bedrijven over de gehele wereld. Van Amerika tot Australië worden machines van dit berdrijf geplaatst voor het afzuigen van stof van zaagmachines maar ook voor het afzuigen van lasrook en dampen van spuitcabines. Omdat het bedrijf gespecialiseerd is in deze processen hebben ze een brede klantenkring die ze bovendien ook op het gebied van servicewerkzaamheden goed bedienen. Monteurs in het bedrijf zijn vaak allround inzetbaar en kunnen dus zowel op de werkplaats als in de service aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Een mechatronicamonteur kan een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Als je in de service aan de slag gaat of als je gespecialiseerd bent in de plc-techniek of elektronica kun je een hoger salaris verdienen. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog gespecialiseerder aan de slag kunt en je meerwaarde voor het bedrijf nog verder wordt vergroot. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd of een contract die gekoppeld is aan de duur van je BBL opleiding. Na afronding van je opleidingen kun je in aanmerking komen voor een vast dienstverband. Het werk wordt verricht in de buurt van Leeuwarden. Maak je reiskosten om naar je werk toe te komen dan kun je daarvoor een reiskostenvergoeding ontvangen conform cao.

Solliciteren?

Heb je interesse in de mechatonica monteur in de machinebouw? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.