Vacature mechatronicamonteur Dokkum vanaf 8 oktober 2021

Heb jij ervaring in de machinebouw of een opleiding gedaan in de werktuigbouwkunde? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in industriële installaties zijn we op zoek naar een allround monteur machinebouw. Bij de montage en assemblage afdeling krijg je te maken met elektrotechnische componenten en mechanische componenten. Deze worden aan de hand van technische tekeningen samengesteld en geassembleerd. Het werk is divers en wordt uitgevoerd onder duidelijke normeringen. Daardoor is de kwaliteit en veiligheid van de machines verzekerd.

Wie ben je?

Je bent een monteur met minimaal 5 jaar in de machinebouw. Je kunt zowel het elektrotechnische deel als het mechanische deel van machines monteren en assembleren. Ook kun je goed omgaan met wisselende werkzaamheden. Je bent in staat om technische tekeningen te lezen. Verder kun je goed samenwerken met andere monteurs maar kun je ook zelfstandig werken. Er komt een stukje kasten en panelenbouw aan de orde maar ook het sleutelen aan machines. Verder heb je geen rijbewijs nodig tenzij je ver uit de buurt van Dokkum woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de installatie van machines die het klimaat in bedrijven optimaliseren. Het gaat hierbij met name om de luchtkwaliteit. Het bedrijf maakt de machines zelf en installeert deze ook op locatie. Binnen het bedrijf werken monteurs en assemblagemedewerkers aan de opbouw van de machines en installaties. Deze worden vervolgens ook naar de locatie van de klant getransporteerd. Daar worden de machines opgebouwd en in bedrijf gesteld. Het bedrijf doet ook het onderhoud en de reparatie van machines. Dit doen de servicemonteurs. Het is binnen het bedrijf mogelijk om door te groeien van mechantronicamonteur naar servicemonteur. Dat maakt het werk dynamisch.

Wat bieden wij jou?

Een salaris van 2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband is het gemiddelde loon voor een ervaren mechatronica monteur. Een minder ervaren monteur kan ook reageren alleen zal je dan doormiddel van opleidingen en trainingen op niveau worden gebracht. Het salaris is dan wel iets lager maar de opleidingen en trainingen worden dan wel voor je betaald. Verder krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woonwerkverkeer. Je krijg een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast contract te behalen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.