Vacature BBL mechatronicamonteur Emmeloord vanaf 23 juni 2021

Ben jij een echte sleutelaar, iemand die graag complete machines zou willen opbouwen, maar heb je hier nog geen ervaring in? Dan is dit BBL traject ideaal voor jou. Doormiddel van het BBL traject mechatronica leer je namelijk complete machines opbouwen. Niet alleen de mechanische kant maar ook de elektrotechnische en elektronische kant van de machinebouw komt aan de orde. Dat maakt dit BBL traject heel compleet. Na afloop van dit BBL traject heb je niet alleen een mooie baan maar ook een mooie opleiding.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit BBL traject heb je niet veel ervaring nodig in de machinebouw. Je moet echter wel beschikken over een technische aanleg en uiteraard zoeken we wel mensen die handig zijn. Je moet een passie hebben voor de techniek en jezelf graag verder op dit gebied willen ontwikkelen. Verder is het belangrijk dat je leergierig bent en veel doorzettingsvermogen hebt. Het BBL traject duurt maximaal 4 jaar. Dit is afhankelijk van je vooropleiding. Als je al een technische mbo opleiding hebt gedaan in de metaaltechniek kan het BBL traject worden ingekort. Verder is het belangrijk dat je op de werklocatie kunt komen. Deze locatie is in Emmeloord. De locatie is met openbaar vervoer bereikbaar maar als je een eigen auto hebt is dat nog handiger.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot technisch bedrijf dat koeltechnische oplossingen biedt voor de agrarische sector. Daarnaast produceert het bedrijf ook machines en transportsystemen voor agrarische producten. Het bedrijf heeft ongeveer 100 werknemers in dienst. Binnen het bedrijf kun je verschillende functies uitvoeren van elektromonteur tot mechanisch monteur. Ook heeft het bedrijf verschillende gespecialiseerde functies waaronder koeltechnische monteur. Als mechatronica monteur kun je jezelf richting meerdere specialisaties ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Een BBL-er verdient een salaris conform de cao van de inlenende partij. De hoogte van dit salaris wordt vastgesteld op basis van de werkervaring en het opleidingsniveau. Uiteraard groei je in salaris naarmate je meer ervaring opdoet. Je krijgt een BBL traject mechatronica en begeleiding vanuit de organisatie en ook vanuit het opleidingsinstituut. Verder kost een BBL traject de deelnemer eigenlijk niets dan een goede motivatie en inzet. Bovendien kun je binnen de organisatie nog verschillende aanvullende opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Natuurlijk kun je ook steeds verder doorgroeien in functie. Zo kun je voor langere tijd aan de slag blijven en tegelijkertijd je meerwaarde op de arbeidsmarkt vergroten.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag aan de slag met een BBL traject waarmee je investeert in je toekomst? Klik dan op de knop BBL in de menubalk. Dan kun je jouw motivatie eventueel met cv insturen via open sollicitatie of gerichte sollicitatie op de vacature van dit BBL traject.