Vacature machinebankwerker Friesland vanaf 8 augustus 2023

Ben jij toe aan een nieuwe baan en heb je ervaring in de productie? Wil je graag leren om met machines op te gaan en een metaalbewerker worden. Dan is de functie machinebankwerker interessant voor jou. Voor een robuust metaalbedrijf zijn wij op zoek naar iemand die graag onderdeel wil uitmaken van een team. Iemand die machines wil bedienen om metaal voor te bewerken. Het gaat hierbij om het zagen van metaal maar ook om het boren en ponsen van gaten. Het materiaal wat jij maakt wordt door jouw collega’s gebruikt om aan elkaar te lassen en constructies van te maken. Je werkt bij dit bedrijf met technische tekeningen maar hebt ook collega’s in de buurt die je ondersteunen als je vragen hebt over je machine. Het werk is voor langere tijd en biedt ook mogelijkheden om door te groeien bijvoorbeeld door te leren lassen en constructiebankwerken.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een productiebedrijf is wenselijk. Het gaat hierbij met name om iemand die gewend is om te werken met machines. Veiligheid en technisch inzicht staan hierbij centraal. Ben jij iemand die nauwkeurig kan werken en een goed technisch inzicht heeft? Dan voldoe je aan de wensen van het bedrijf. Als je leergierig bent kun je in dit bedrijf bovendien jezelf verder ontwikkelen. Een rijbewijs en eigen auto kan handig zijn of je moet bovenin in Friesland wonen zodat je goed bij het bedrijf kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een staalconstructiebedrijf dat al tientallen jaren bestaat. De werknemers die er werken vormen een team. Iedereen maakt een onderdeel van het staalconstructieproces. Als machinebankwerker sta je aan het begin van het productieproces. Je maakt de onderdelen die andere collega’s gaan samenstellen. Na het samenstellen worden de onderdelen compleet aan elkaar vast gelast. Tot slot worden de staalconstructiedelen gespoten. Het bedrijf plaatst de onderdelen ook op locatie. Daarvoor heeft het bedrijf een montageteam. Menig loods en bedrijfspand is door het staalconstructiebedrijf gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden

Als machinebankwerker kun je een salaris verdienen tussen de 2300 euro en 2700 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Je krijgt werkkleding ter beschikking en werkschoenen. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf. Bovendien krijg je reiskostenvergoeding. Als je opleidingen en trainingen wilt volgen krijg je daarvoor de mogelijkheid. Deze worden overigens ook voor je betaald zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan als machinebankwerker? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.