Vacature hoofd technische dienst Friesland vanaf 8 augustus 2023

Heb je een paar jaar werkervaring opgebouwd binnen een Technische Dienst van een productiebedrijf en zou je graag meer verantwoordelijkheid willen dragen? Zou je graag een klein team onderhoudsmonteurs willen aansturen? Dan is deze vacature interessant voor jou. Deze functie is zeer geschikt voor mensen die graag alles goed willen laten lopen, zowel de samenwerking als de machines. Bij dit bedrijf wordt gewerkt met een professioneel machinepark in de industriële wasserij. Er wordt gewerkt vanuit een zogenaamd cleanroom werkomgeving in de buurt van Bolsward. Als hoofd Technische Dienst stuur je een team aan van vier monteurs. Daarnaast werk je zelf ook mee in de praktijk als monteur in het correctief onderhoud waarin je bezig bent met het opsporen en verhelpen van elektrotechnische storingen.

Daarnaast verhelp je ook mechanische storingen. Je repareert onderdelen maar vervangt ook componenten. Dit doe je in een teamverband waarbij je ook andere collega’s ondersteund en tevens aanstuurt. De werkzaamheden van de Technische Dienst vinden plaats tijdens dagdiensten. Deze diensten lopen van maandag tot en met vrijdag waarbij in wisselende diensten wordt gewerkt van 06.00 tot 15.00, 07.30 – 16.30 of van 09.00 tot 18.00. Soms worden technische werkzaamheden vanwege de productie op de zaterdag gepland. Naast deze diensten wordt van monteurs ook gevraagd om mee te draaien in de bereikbaarheidsdiensten die door de week van 18.00 – 22.00 lopen en in het weekend op zaterdag en zondag.

De werkzaamheden van een hoofd technische dienst bestaan uit het maken van een planning en het uitvoeren en controleren van preventief en correctief machine onderhoud. Daarnaast wordt leiding gegeven aan een team van circa 4 monteurs. Je bent ook de bedrijfshulpverlener binnen het BHV-Team.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie wordt een mbo opleiding niveau 3 of 4 opleiding gevraagd in de techniek. Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Je hebt ervaring in onderhoud aan machines op mechanisch en elektrotechnisch gebied.
  • Je bent gewend om in een productiebedrijf te werken in de Technische Dienst.
  • Ervaring in stoomtechniek is een pré.
  • Je hebt interesse of ervaring in plc besturingstechniek.
  • Je bent oplossingsgericht ingesteld en behoorlijk stressbestendig.
  • Je kunt werken in een omgeving waarin kwaliteit en hygiëne uitermate belangrijk zijn.
  • Je kunt leiding geven.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie Hoofd Technische dienst open staat is een internationale dienstverlener op het gebied van textiel maar ook op het gebied van hygiëne en facilitaire diensten. Het bedrijf heeft in Bolsward een industriële wasserij waar kleren van bedrijven worden gewassen. Het gaat hierbij om kleding die heel hygiënisch en schoon moet zijn. Het bedrijf heeft hiervoor een cleanroom. De technische dienst heeft 4 monteurs en 1 positie voor een hoofd technische dienst die binnenkort vacant komt. Het bedrijf omschrijft zichzelf als dienstverlenende organisatie die constant in beweging is en groeiend is. Het bedrijf biedt haar medewerkers ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast biedt het bedrijf trainingen aan het personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een salaris dat passend is voor de functie waarbij je door kunt groeien op basis van je ervaringsjaren. Verder verstrekt het bedrijf toeslagen. Je krijgt werkkleding en een vergoeding voor het gebruik van een Smartphone/ telefoonabonnement. Je kunt opleidingen en trainingen volgen op kosten van de zaak. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd maar het bedrijf heeft een vast dienstverband op basis van een contract voor onbepaalde tijd als doelstelling. Je krijgt reiskostenvergoeding voor de kilometers die je in eigen auto gaat rijden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie reageer dan snel via de knop vacatures Technicum.