Vacature technisch logistiek medewerker vanaf 8 augustus 2023

Heb jij ervaring met logistiek werk en ben je technisch aangelegd? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een bedrijf in Harlingen zijn wij op zoek naar iemand die goed tot zijn of haar recht komt in een functie met verschillende werkzaamheden. Je werkt in een volledig geautomatiseerde productiehal en bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productielijn waarin bouwmaterialen worden gemaakt. Daarnaast ben je werkzaam in het aanpikken van elementen en materialen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van bovenloopkranen. Deze systemen worden door jou bedient en je zorgt er voor dat er wordt ondersteund op het gebied van laden en lossen van goederen. Je werkt in een team en gezamenlijk zorg je er voor dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd.

Welke ervaring heb je nodig?

Een logistiek medewerker heeft MBO werk- en denkniveau niveau nodig bij voorkeur in een technische richting of logistieke richting. Daarnaast heb je de volgende aspecten nodig:

  • ervaring in het bedienen van bovenloopkranen.
  • technisch inzicht.
  • in bezit van eigen vervoer.

Daarnaast is het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om in een drieploegendienst te werken; van 05:30 tot 14:00 uur, 13:30 tot 22:00 uur en van 22:30 tot 06:00 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze logistieke vacature open staat is actief in de productie van grote bouwmaterialen. Hiervoor worden robots en geautomatiseerde productielijnen gebruikt. Er werken meer dan 100 medewerkers in het bedrijf in verschillende functies. Hoewel het bedrijf groot is wordt op een informele manier met elkaar omgegaan. Personeel is geen nummer maar een mens. Samen werk je aan een succes.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als medewerker bij het bedrijf een passend salaris conform cao. Hierbij kun je voor de functie logistiek medewerker denken aan een salaris tussen de 2300 en 2600 euro bruto per maand. Je krijgt ploegentoeslag en reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Uiteraard is er de mogelijkheid om vast in dienst te komen. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je kunt worden ingezet zo is geen dag hetzelfde.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze logistieke functie neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.