Vacature logistiek medewerker in Zuid Friesland vanaf 24 mei 2023

Heb jij ervaring in de logistiek en kun je goed overzicht houden? Dan is deze zelfstandige logistieke functie geschikt voor jou. Bij een mooi technisch bedrijf in het zuiden van Friesland zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker. Iemand die het gehele logistieke proces binnen het bedrijf voor zijn of haar rekening neemt. Je bent binnen het bedrijf de enige logistieke medewerker waardoor je veel invloed hebt op het beleid van het bedrijf op logistiek gebied. Daarnaast ben je een zogenaamde spin in het web. Iedereen heeft contact met jou op de werkvloer. Je zorgt voor het gehele proces van ontvangst van de goederen tot en met het transport. Een korte opsomming van de werkzaamheden:

  • Ontvangst goederen
  • Binnen boeken
  • Uitgaande goederen
  • Pakbonnen bijhouden
  • Inkoop overzicht
  • Monteurs voorzien van materiaal

Het werk is heel divers en daardoor zeer geschikt voor iemand die van afwisseling houdt in de logistieke functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in logistieke werkzaamheden. Minimaal 5 jaar ervaring in een allround logistieke functie is heel gewenst omdat je in deze functie namelijk veel werkzaamheden volledig zelfstandig moet uitvoeren. Het uitvoerende logistieke proces kun je zelfstandig. Hierbij gaat het ook om het overzicht houden en het beheren en verwerken van pakbonnen en het inkoopoverzicht. Voor een persoon met ervaring in het logistieke werk is een communicatieve houding verder van groot belang. Je hebt namelijk contact met monteurs maar ook met leidinggevenden en met de staf. Een heftruckcertificaat kan gehaald worden binnen het bedrijf maar als je er al een hebt is het mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature open staat is een groot technisch bedrijf dat verschillende installaties bouwt in de weg en waterbouw. Het bedrijf heeft een eigen productieafdeling en heeft ook buitendienstmonteurs in dienst. De installaties zijn groot en bevatten meerdere componenten. Binnen het bedrijf is veel ruimte voor eigen initiatief en wordt je bovendien opgenomen in een team. Onderhoudsmonteurs, assemblagemedewerkers maar ook kantoorpersoneel heeft allemaal contact met de logistieke medewerker. Samenwerken is een hele belangrijke factor in het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Ervaring wordt beloond. Hoe meer ervaring je hebt in de logistieke sector hoe hoger het salaris kan worden. De hoogte van jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw ervaring en uiteraard voor jou. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Als je daarvoor opleidingen en trainingen wil volgen kan dat via het bedrijf. Deze opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Je krijgt verder reiskostenvergoeding. Het werk gebeurd op basis van een bepaalde tijd contract maar dit wordt na verloop van tijd omgezet in een vast contract omdat het bedrijf voor langere tijd een logistieke medewerker zoekt.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.