Vacature logistiek medewerker Friesland vanaf 27 december 2022

Heb je ervaring in logistieke werkzaamheden of kun je goed heftruck rijden dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een leuk bedrijf in de machinebouw zoeken we een logistieke medewerker. Iemand die van aanpakken weet en verschillende taken uit kan voeren in het magazijn. Hierbij kun je denken aan het inladen en uitladen van materialen en het registreren van de voorraad in het magazijn. De functie heeft ook een technisch tintje. Af en toe ga je namelijk ook helpen met het monteren van machines en apparaten. Hierbij krijg je uiteraard hulp van ervaren monteurs. De technische logistieke functie geeft je voldoende afwisseling om jezelf te ontwikkelen. Elke dag is anders en er is geen sprake van eentonigheid. Ben jij op zoek naar afwisseling en uitdaging? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de logistiek op niveau 2 is gewenst maar niet direct noodzakelijk. Een heftruckcertificaat is wel heel belangrijk omdat je dagelijks gebruik gaat maken van een heftruck. Interesse in de techniek is overigens ook een voorwaarde. Het werk wordt namelijk in een technisch bedrijf uitgevoerd. Daar werken verschillende monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Voor jou is dit een mooie omgeving van elkaar te leren. Een leergierige houding is daarom ook nuttig om jezelf te ontwikkelen. Een rijbewijs heb je overigens niet nodig maar kan wel handig zijn als je ver uit de buurt van het bedrijf woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar een logistieke medewerker wordt gezocht is een toonaangevend bedrijf in de machinebouw. Het bedrijf is echter niet heel groot in omvang. Dat zorgt voor een persoonlijke sfeer. Het personeel is geen nummer maar heeft een naam. Jij kunt een onderdeel vormen van dit team. Het bedrijf maakt machines en halffabricaten voor diverse opdrachtgevers in de verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, carrosseriebouw en machinebouw. De producten zijn verschillend en afwisselend. Als logistieke medewerker krijg je daardoor te maken met diverse materialen en producten. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Groningen en Hallum.

Arbeidsvoorwaarden

Als logistiek medewerker is het salaris per maand ongeveer 2500 euro bruto bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen of te herhalen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een reiskostenvergoeding als je reiskosten maakt als je naar het bedrijf moet reizen. Verder krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.  

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie in de logistiek. Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.