Vacature logistiek medewerker Friesland vanaf 17 juli 2023

Kun jij heftruck rijden en zou je daar graag je beroep van willen maken? Dan is de vacature logistiek medewerker interessant voor jou. Voor een leuk bedrijf in de techniek zijn we op zoek naar iemand die er voor wil zorgen dat de monteurs van het bedrijf tijdig de materialen en onderdelen krijgen. Het is een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is. Als logistiek medewerker werk je op verschillende locaties in het bedrijf omdat je onderdelen gaat leveren aan verschillende afdelingen. Je bent als het ware de spil van het bedrijf. Dat maakt dat je met iedereen contact hebt en daardoor ook een hele sociale functie hebt. Je bent goed in communiceren en gaat met je collega’s er zorg voor dragen dat het bedrijf goed draait.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de logistiek is heel gewenst. Je moet in ieder geval goed heftruck kunnen rijden. Als je goed heftruck kunt rijden kun je deze functie veilig uitvoeren. Een heftruckcertificaat is van belang maar als deze verlopen is kun je die via het bedrijf opnieuw halen. Verder zijn de volgende aspecten belangrijk:

  • Je bent iemand die goed overzicht houden
  • Kunt ook voorraden bijhouden in computersystemen
  • Veilig werken
  • Goed communiceren op de werkvloer
  • Goed samenwerken

Als je over deze eigenschappen beschikt kun je solliciteren op de vacature.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de machinebouw. Het bedrijf is op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen steken. Kortom technisch ingestelde personen die graag aan de slag willen met de productie in het bedrijf. samen zorgen voor goed functionerende machines waar de klant gelukkig van wordt. Het bedrijf maakt machines voor klanten over de gehele wereld. Niet alleen voor klanten in Nederland maar voor klanten over de gehele wereld. Een unieke opdracht voor een bedrijf dat gevestigd is in Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Harlingen en de plaatsen daar omheen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de logistiek medewerker zijn als volgt:

  • Salaris van 2600 bruto per maand.
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheden om door te groeien.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures Technicum in de menubalk.