Vacature lasser vanaf 28 april 2023

Zit jij graag aan de knoppen van een lasapparaat om voor een optimale instelling en de perfecte las? Maak jij graag goede las verbindingen waarbij nauwelijks nabewerking hoeft plaats te vinden zoals slijpen? Dan ben jij de man of vrouw waar Technicum naar op zoek is. Naast het leggen van een goede las, kun je ook technische tekeningen lezen en ben je instaat om aan de hand hiervan constructies te maken. Bij het produceren van het product is het belangrijk dat je ook verstand hebt van maatvoering, toleranties, lasposities en materialen. Wanneer je een product hebt gelast kun je zelf controleren op eventuele afwijkingen en wanneer je een afwijking constateert kun je deze zelf corrigeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Als ervaren lasser samensteller beschik je over minimaal een opleiding op VMBO- of MBO niveau in de richting constructiewerker/lasser, werktuigbouwkunde of heb je een opleiding gevolgd als lasser samensteller. Naast je opleiding heb je zo’n 2 á 3 jaar praktijk ervaring opgedaan. Het is mooi meegenomen dat je beschikt over een lasdiploma op minimaal niveau 2. Verder is het belangrijk dat je:

  • Kennis hebt van veiligheidsprocedures en- voorschriften;
  • Het vermogen hebt om nauwkeurig te werken en kwaliteitscontroles kunt uitvoeren;
  • Communicatief vaardig bent zodat je effectief kunt samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken als MIG/MAG lasser is een specialist op het gebied van afzuiging, recycling en bulkhandling. Ze leveren hun producten en oplossingen aan diverse industrieën, zoals hout-, papier-, karton-, afval-, recycling- en metaalverwerkende industrie. Het bedrijf biedt een immens assortiment aan producten en installaties, zowel standaard als maatwerk en is uitgegroeid tot Nederlands grootste full servicespecialist op het gebied van hoogwaardige industriële luchtzuivering, recycling en bulkhandling.

Het bedrijf waar jij als ervaren MIG/MAG lasser aan de slag gaat is gevestigd in de regio Noord Friesland en is goed te bereiken vanuit: Drachten, Leeuwarden, Dokkum, Surhuisterveen en Buitenpost.

Arbeidsvoorwaarden

Als lasser samensteller verdien je gemiddeld een salaris vanaf 2600 euro bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Wat je daadwerkelijk verdient is afhankelijk van de ervaring die je mee brengt. Naast je salaris betaalt ontvang je 0,19 euro cent per kilometer woon-werkverkeer. Verder bied Technicum trainingen/cursussen aan die voor je worden betaald om je kennis en vaardigheden onder andere op lasgebied te vergroten. Technicum biedt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid van een vaste aanstelling in de toekomst.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum. Deze knop staat in de menubalk aan de bovenkant en zijkant van de website.