Vacature elektromonteur Leeuwarden vanaf 9 maart 2022

Heb je ervaring in de elektrotechniek en ben je op zoek naar meer afwisseling in je werkzaamheden? Ben je bij ons op de juiste plek, wij hebben contact met verschillende bedrijven in de elektrotechniek. Daardoor hebben wij een diverse toestroom aan projecten, zo kun je aan de slag in de nieuwe bouw, renovatie, bij mensen thuis of in een fabriek. Aan jou de keuze waar je aan de slag gaat. Wij bemiddelen jou naar een leuk project, waar je samen met je collega’s aan complexe elektrische installaties werkt. Hierbij kun je denken aan het bedraden van woningen, het aanleggen van domotica en internet of things. Mocht je op bepaalde werkgebieden nog geen ervaring hebben, dan zijn er altijd collega’s die je op weg kunnen helpen. Zodat jij je ook verder kunt ontwikkelen op dit gebied.

Welke ervaring heb je nodig

Heb jij twee jaar ervaring als elektromonteur? Dan beschik je over een goeie basis voor deze vacature. Heb je daarnaast een niveau twee opleiding elektrotechniek en ervaring met het trekken van draden, ophangen van wandcontactdozen en het lezen van tekeningen. Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Mocht je ook nog in het bezig zijn van een VCA en een rijbewijs, kunnen we je nog meer mogelijkheden bieden. Verder zijn wij op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen;

  • Flexibele;
  • Leergierige houding;
  • Secuur;
  • Georganiseerd;
  • Veilig werken;
  • Samenwerken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar wij een elektromonteur voor zoeken is voornamelijk actief in de nieuwbouw. Hierbij kun je denken aan grote en kleine projecten in de woningbouw en utiliteit. Dankzij de verscheidenheid aan projecten, is er altijd een project dat aansluit bij jou vaardigheden. Het bedrijf heeft een teamgerichte, informele sfeer. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat je met plezier naar het werk komt en je in je kracht komt staan. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als beginnend elektromonteur zal je een salaris van 2000 euro bruto per maand verdienen op basis van een fulltime dienstverband. Wanneer je een ervaren elektromonteur bent kun je rond de 2600 euro bruto per maand verdienen bij een fulltime dienstverband. De reiskosten voor woon-werkverkeer zijn 0,19 euro per kilometer. Verder heb je de mogelijkheid om via ons scholing en/of trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. In eerste instantie bieden we je een contract aan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Je kunt ook reageren via het contactformulier bovenin inde website.