Vacature elektromonteur woningbouw Leeuwarden vanaf 21 januari 2022

Ben je een echte aanpakker en heb je ervaring in de elektrotechniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een bedrijf dat actief is in de elektrotechnische installatie van woningen zijn we op zoek naar iemand die wandcontactdozen en centraaldozen kan monteren en daarnaast ook draden kan trekken. Het plaatsen van zonnepanelen en andere duurzame installaties komt ook aan de orde in deze veelzijdige functie. Je hebt niet veel ervaring nodig in deze elektrofunctie maar echt een aanpakkersmentaliteit is van belang. Je werkt samen met ervaren collega’s die je tips en instructies geven hoe je de werkzaamheden zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Zo leer je op je werkplek hoe je de ze werkzaamheden zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Een jaar of twee ervaring in de elektrotechniek is gewenst. Daarnaast is het belangrijk dat je een technische opleiding op niveau 1 of 2 hebt gevolgd op een mbo-opleidingsinstelling. Als je ook nog een VCA hebt of bereid bent om een VCA certificaat te halen dan beschik je over een goed starterspakket om aan de slag te gaan als assistent elektromonteur op een bouwplaats. Een rijbewijs en eigen auto is niet noodzakelijk maar wel handig als je wat verder bij Leeuwarden vandaan woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround installatiebedrijf. De werknemers binnen het bedrijf zijn gespecialiseerd in bepaalde richtingen zoals elektrotechniek of installatietechniek. Op basis van de kennis en ervaring van de monteur wordt hij of zij ingezet op bepaalde projecten. Hoe meer ervaring iemand heeft opgebouwd hoe zelfstandiger de klussen zijn die de monteur uitvoert. De woningbouwklussen worden vaak op grotere schaal aangepakt. Veel grote klussen vinden plaats in Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Groningen en Sneek. Er worden echter ook wel grote klussen aangenomen in andere steden en dorpen.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren elektromonteur krijg je een salaris rond de 2500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Wanneer je nog assistent elektromonteur bent zal je salaris lager zijn. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen waardoor je nog beter wordt in je werk. Verder krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je vanuit het bedrijf persoonlijke beschermingsmiddelen, kleding, schoenen, gereedschap en andere benodigdheden zodat je jouw werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je meteen een compleet overzicht aan vacatures dat in Nederland open staan in de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde.