Vacature elektromonteur Leeuwarden vanaf 30 november 2021

Er is veel werk voor elektromonteurs in Leeuwarden en de rest van Friesland. Heb je een beetje ervaring als elektromonteur dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Het werk dat wij kunnen aanbieden is heel divers. Voor onervaren elektromonteurs hebben wij projecten in de woningbouw beschikbaar. Voor meer ervaren elektromonteurs zijn er projecten in de utiliteit en industrie. Verder zijn er projecten in zowel de nieuwbouw als renovatie. Kortom voor elk type elektromonteur hebben we werk. Dit kan op basis van projecten, tijdelijke contracten en vaste contracten zijn. Omdat de projecten op verschillende locaties worden uitgevoerd kan iedereen op de vacature reageren.

Welke ervaring heb je nodig?

Een jaar of meer ervaring is voldoende om in aanmerking te komen voor een instroomfunctie als assistent elektromonteur. Heb je drie jaar of meer ervaring dan kun je instromen als tweede elektromonteur. Met nog meer ervaring kun je als je wilt ook zelfstandig aan de slag met projecten in de elektrotechniek. Het is natuurlijk belangrijk dat je ook een goede theoretische onderbouwing hebt doormiddel van opleidingen in de elektrotechniek op mbo niveau. Verder is een VCA certificaat van groot belang. Als je graag op verschillende locaties projecten wilt uitvoeren is het belangrijk dat je over een rijbewijs en eigen auto beschikt.

Over het bedrijf

De functie elektromonteur staat bij meerdere bedrijven open. Hierbij kun je denken aan zowel de grotere installatiebedrijven als de kleinere bedrijven. Verder zijn ook de specialisaties van de bedrijven divers. Sommige bedrijven zijn meer gespecialiseerd in duurzame techniek terwijl andere bedrijven juist meer gericht zijn op woningbouw en nieuwbouw. Zo zijn er verschillende projecten en werkomgevingen mogelijk. Voor elke elektromonteur kan daardoor een geschikt project worden gevonden.

Arbeidsvoorwaarden

Omdat de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van elektromonteurs verschillen is er ook een verschil in de salarissen. Een startende elektromonteur met bijna geen ervaring kan een salaris verdienen rond de 2000 euro bruto dit kan al snel oplopen naar 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. Dit kan na verloop van tijd worden omgezet in een vast contract. Tijdens je loopbaan kun je verschillende opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Zo kun je jezelf altijd ontwikkelen en kun je ook een hoger salaris verdienen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures. Dan kun je jouw sollicitatie insturen via een knop in het menu.