Vacature Calculator Electrotechniek vanaf 25 maart 2022

Zijn elektrotechnische kennis, geduld, focus en doelgerichtheid sleutelwoorden die jou het beste omschrijven? En heb je daarnaast oog voor detail en krijg jij het warm van het uitpluizen van zaken? Dan is de functie (junior) calculator elektrotechniek wellicht de perfecte match voor jou. Als (junior) calculator ben jij namelijk verantwoordelijk voor het maken van de prijscalculatie, aan de hand van bestek, tekeningen en gegevens over benodigde materialen, montage uren en andere bijkomende kosten. Uiteraard werk je in deze functie samen met de afdeling verkoop, werkvoorbereiding en met leidinggevenden.

Welke ervaring heb je nodig?

Kom jij de functie (junior) calculator bij ons vervullen, dan verwachten wij het volgende van jou: je bent goed in rekenen en hebt passie voor het calculatie vak, je beschikt over technische kennis, bijvoorbeeld door MBO 4 elektrotechniek, aangevuld met vakgerichte cursussen en / of trainingen. Ervaring met Syntess Atrium is een pré.

Je beschikt over VCA-basis en NEN 1010 voor ontwerpers-projectleiders of bent bereid deze te behalen. Je bent klantgericht, accuraat, communicatief vaardig, goed met cijfers en kan ook onder druk efficiënt en effectief blijven handelen. Verder ben jij makkelijk in de omgang en denk jij altijd in oplossingen. Om het calculatieproces goed te laten verlopen is het van groot belang dat je makkelijk kunt schakelen en gedetailleerd kan werken. Jouw scherpe redenering en brede kennis van de installatietechniek maakt het mogelijk dat de calculatie feilloos door jouw kunnen worden uitgevoerd.  

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat ook gespecialiseerd is in het aanleggen van data- en beveiligingsinstallaties. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden. En is dus makkelijke bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Drachten, Sneek, Heerenveen, Dokkum en Franeker. Ze hebben een breed dienstenpakket en een specialistisch team dat hierbij past. De expertise van het bedrijf op het gebied van elektrotechnische installaties is ontstaan uit het jarenlang opbouwen van ervaring en mee durven te groeien in een constant innoverende en verduurzamende markt.   

Arbeidsvoorwaarden

De functie is o.b.v. een fulltime dienstverband waarin je recht hebt op 38 vrije dagen op jaarbasis. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over mooie calculatie opdrachten. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Bij wederzijdse klik en tevredenheid heb je uitzicht op een vast dienstverband. Binnen het bedrijf wordt mee- en out of de box denken zeer op prijs gesteld. Hiervoor krijg je de ruimte om eigen initiatieven bespreekbaar te maken en toe te passen. Ook heeft het bedrijf veel aandacht voor zelfontwikkelingen, daarom worden er tal van opleidingsmogelijkheden en trainingen gratis aangeboden. Naast zelf ontwikkeling heeft het bedrijf een vitaliteitsprogramma opgesteld om het welzijn van haar werknemers te ondersteunen, die bestaat o.a. uit dagelijks vers fruit, fietsplan en voordelig sporten. Het bedrijf hecht veel waarde aan teambuilding, dit draagt sterk bij aan de familiaire sfeer binnen het bedrijf, je kan hierbij denken aan teamuitjes en bijeenkomsten. Het salaris is conform de CAO- Electrotechniek en geschaald op de ervaring die je meebrengt.   

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste (junior) calculator, die na het lezen van deze vacature staat te popelen om aan bij ons aan de slag te gaan. Solliciteer dan direct via de website, door op de knop vacatures te klikken.