Vacature allround elektromonteur Friesland vanaf 2 januari 2023

Ben jij opzoek naar een leuke functie in de elektrotechniek? Dat komt goed uit want bij Technicum zijn we voor verschillende opdrachtgevers opzoek naar elektromonteurs. Zowel voor starters als voor ervaren monteurs hebben wij volop mogelijkheden. Heb jij jaren ervaring in de elektrotechniek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of heb je geen ervaring maar wil je heel graag het vak leren? Technicum biedt jouw de mogelijkheid om op korte termijn aan de slag te gaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Wil jij aan de slag voor Technicum als e-monteur dan moet je minimaal voldoen aan de volgende eigenschappen, je bent leergierig en wilt je altijd blijven ontwikkelen. Een leergierige houding is belangrijk omdat de technieken en technologieën binnen de elektrotechniek constant blijven veranderen. Daarnaast moet je zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken, de projectmatige aard van de werkzaamheden maken dat dit kan verschillen. Je bent in het bezit van een VCA- certificaat of bereid om deze via ons te halen, wij vergoeden dit voor je. De projecten die onze opdrachtgevers aannemen verschillen van de aanleg van elektrotechnische systemen in nieuwbouw en renovatie tot utiliteitsbouw, kantoren en industrie.

Waar je voorkeur naar uitgaat kun je bij Technicum kenbaar maken. Bij Technicum zoeken ervaren consultants gericht naar die aanvragen die het beste passen bij jouw wensen. Als jij als zelfstandig monteur aan de slag wilt, moet je minimaal 3 jaar ervaring hebben in verschillende projecten bij aantoonbare ervaring kan je dan eventueel de doorstroom maken naar leidinggevend monteur. Belangrijk in de elektrotechniek is dat je kan meebewegen in de ontwikkelingen die constant spelen binnen de elektrotechniek. In het kader van verduurzaming zijn er binnen de elektrotechniek veelvuldig vernieuwingen op het gebied van hardware en software componenten. Het werk vindt vaak plaats op wisselende locaties daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs b en een eigen auto.

Over het bedrijf

Bij Technicum heb je het voordeel gebruik te kunnen maken van het brede netwerk dat Technicum heeft binnen de elektrotechniek. Technicum is namelijk onderdeel van een van werelds grootste HR- bedrijven. Technicum is gevestigd door heel Nederland en heeft in regio noord, vestigingen in; Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Zwolle en Alkmaar. Onderling zijn deze vestigingen nauw met elkaar betrokken wat jou als werkzoekende een voordeel positie oplevert in het vinden van een passende baan.  

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum hanteren we een samenhangend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  • Je krijgt via Technicum naast een mooi salaris van €2000 tot €2400 op basis van een fulltime dienstverband, die wekelijkse wordt uitbetaald.
  • Je krijgt bij Technicum ook de gereedschappen die je nodig bent om de klussen te klaren en o.a. een compleet Technicum werktenue.
  • Om jezelf te blijven ontwikkelen biedt Technicum jou de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Technicum ONE

Heb jij geen ervaring in de Elektrotechniek dan biedt Technicum jou het Technicum ONE voorschakeltraject aan. Tijdens dit traject leer jij in 6 cursusdagen de basiskennis van de Elektrotechniek. Het traject bestaat uit:

  • leren technische tekeningen lezen,
  • gereedschapskennis opdoen en hoe het gereedschap te hanteren.
  • Technicum ONE bestaat uit een deel theorielessen en een deel praktijk lessen.
  • Tijdens Technicum ONE kan je tevens je VCA- certificaat behalen i.c.m. het NEN3140 certificaat.

Als je het Technicum ONE traject hebt afgerond ga je 8 weken werken voor een opdrachtgever van Technicum. Na deze acht weken stroom je in het BBL- traject in. Dit betekent dat je 4 dagen werkt en 1 dag naar een regionaal opleidingscentrum gaat. Het is uiteindelijk van belang dat je uitgroeit tot een volwaardig opgeleid en gecertificeerde elektromonteur. Het BBL- trajcet duurt 2 jaar en wordt volledig door Technicum bekostigt mits dit goed afrond. Daarna krijg je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd en bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om een contract voor onbepaalde tijd te krijgen.