Vacature Allround Elektromonteur vanaf 1 oktober 2022

Techniek, het beweegt de wereld, jou ook? Bij Technicum blijven we in ieder geval altijd mee bewegen. Techniek is de expertise van Technicum en zij hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen die in de installatietechniek wil werken een baan te vinden, zowel voor hem als haar. Ben jij geïnteresseerd in een functie als elektromonteur? Twijfel dan niet en lees gauw verder!

Functieomschrijving

Als elektromonteur heb je een flexibele werkhouding, je bent leergierig en kunt verantwoordelijk en veilig werken. Je bent in het bezit van een VCA- certificaat. Mocht je dit niet hebben, geen man over boord, je kan het certificaat bij ons kosteloos halen. Een pré is dat je in het bezit van eigen vervoer,  omdat je vaak op verschillende locaties werkt vergroot je hiermee je baankansen aanzienlijk. Als elektromonteur kan je werken in nieuwbouw projecten, renovatie, utiliteitsbouw. Industrie en kantoren. Jouw wensen hierin kun je kenbaar maken bij Technicum.

Over het bedrijf

Bij Technicum heb je het voordeel gebruik te kunnen maken van het brede netwerk dat Technicum heeft binnen de elektrotechniek. Technicum is namelijk onderdeel van een van werelds grootste HR- bedrijven. Technicum is gevestigd door heel Nederland en heeft in regio noord, vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Zwolle en Alkmaar. Onderling zijn deze vestigingen nauw met elkaar betrokken wat jou als werkzoekende een voordeel positie oplevert in het vinden van een passende baan.  

Arbeidsvoorwaarden

Als elektromonteur kun je rekenen op een mooi salaris, dat naar je ervaring wordt bepaald. Het Salaris zal komen te liggen tussen 2200 en 2600 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Heb je geen ervaring als elektromonteur dan is geen man overboord. Technicum heeft voor jou de mogelijkheid om een voorschakeltraject te volgen genaamd Technicum ONE. Tijdens deze 6 daagse cursus leer jij de basis van de elektrotechniek.

Tijdens deze cursus krijg je tevens de mogelijkheid om je VCA en NEN 3140 te behalen en dit alles op kosten van Technicum. Ben je na het afronden van de cursus nog steeds enthousiast dan kan je als vervolg een BBL- opleiding volgen via Technicum die tevens voor jouw bekostigd. Je gaat dan 4 dagen mee op klus i.c.m. een dag in de week school. Als je dit traject afrond kan je als zelfstandig elektromonteur aan de slag. Bij Technicum kom je in eerste instantie aan de slag op basis van een tijdelijk contract en bij goed functioneren heb je de mogelijkheid een contract te krijgen voor onbepaalde tijd.