Technisch magazijnmedewerker Emmeloord vanaf 17 juni 2021

Ben jij voor een aantal maanden beschikbaar als magazijnmedewerker en heb je ervaring in een technische omgeving? Dan is die een mooie vacature voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker. Iemand die goed heftruck kan rijden en overzicht kan houden in het logistieke proces. Je werkt samen met je collega’s in het magazijn maar zorgt er van daaruit ook voor dat andere afdelingen worden voorzien van onderdelen en materialen. Dankzij jouw werkzaamheden kan iedereen binnen het bedrijf voldoende materialen en gereedschappen toegeleverd krijgen om het werk goed uit te kunnen voeren. Je vormt als magazijnmedewerker als het ware de smeerolie binnen het bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring als heftruckchauffeur en logistiek medewerker van groot belang. Toch hoef je op dit gebied geen jarenlange ervaring te hebben. Het is vooral belangrijk dat je veilig kunt werken in een magazijnomgeving met een heftruck. Daarnaast is het belangrijk dat je wat verstand hebt van materialen en onderdelen die in de techniek worden gebruikt. Als je over deze ervaring beschikt wordt je van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature. Het werk is in Emmeloord daarom is het een groot voordeel als je daar in de buurt woont of met auto of ander eigen vervoer daar naar toe kunt gaan. Omdat het een fulltime functie is zoekt het bedrijf iemand die veertig uur per week inzetbaar is.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van machines en apparaten en installaties voor de agrarische sector. Het bedrijf heeft verschillende technische afdelingen waar onder andere bedradingsmonteurs en mechanisch monteurs werken. Binnen het bedrijf wordt vaak in projecten gewerkt. Op dit moment draait een groot project waarin voor een aantal maanden extra logistieke krachten en magazijnmedewerkers nodig zijn. Naast deze medewerkers zoekt het bedrijf ook technische medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Als magazijnmedewerker kun je een salaris verdienen tussen 2200 a 2500 bruto per maand op basis van je ervaring als magazijnmedewerker of logistieke medewerker. Verder krijg je een reiskostenvergoeding die precies hetzelfde is als voor de rest van het personeel dat binnen de organisatie werkt. Het bedrijf geeft mogelijkheden aan haar personeel om door te groeien. Dat betekend dat je na dit project vaak mogelijkheden hebt om ook andere projecten aansluitend of in de toekomst uit voeren. Het bedrijf heeft dit project in eerste instantie voor een aantal maanden ingevoerd. Dat maakt deze vacature heel interessant voor mensen die tijdelijk werk zoeken omdat ze na de bouwvak al een andere functie, baan of opleiding hebben.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op met de organisatie waar deze vacature open staat via de knop vacatures. Dan tref je ook meteen een overzicht aan van andere technische vacatures die in Nederland open staan.