Monteur machinebouw Emmeloord vanaf 17 juni 2021

Ben jij voor een aantal maanden beschikbaar als monteur in de machinebouw? Dan is dit een ideaal project voor jou. In Emmeloord zijn we op zoek naar iemand die aan de hand van tekeningen nieuwe machines en installaties in elkaar kan zetten. Het gaat om assemblagewerkzaamheden aan agrarische machines en koelinstallaties. Technisch inzicht en werkzaamheden in het samenstellen van machines en constructies zijn belangrijk. Je werkt in teams gezamenlijk aan machines die worden op gebouwd doormiddel van verschillende boutverbindingen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring als monteur machinebouw van groot belang. Je werkt in een mechanische assemblagefunctie en maakt hierbij gebruik van technische tekeningen. Het is belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen. Het werk is in Emmeloord daarom is het een groot voordeel als je daar in de buurt woont of met auto of ander eigen vervoer daar naar toe kunt gaan. Een mbo opleiding op niveau 2 in de techniek vormt een goede basis voor dit project.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling van machines en apparaten en installaties voor de agrarische sector. Het bedrijf heeft verschillende technische specialisten in dienst waaronder bedradingsmonteurs en mechanisch monteurs. Binnen het bedrijf wordt vaak in projecten gewerkt. Op dit moment draait een groot project waarin voor een aantal maanden extra monteurs worden gezocht in de vorm van sleutelaars en mechanisch monteurs. Het bedrijf maakt vooral nieuwe machines. Het werk is daardoor heel duidelijk omlijnd en overzichtelijk. Op basis van tekeningen en instructies weet elke monteur precies wat hij of zij moet doen.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur kun je een salaris verdienen rond de 2400 a 2500 bruto per maand op basis van je ervaring als mechanisch monteur. Verder krijg je een reiskostenvergoeding die precies hetzelfde is als voor de rest van het personeel dat binnen de organisatie werkt. Het bedrijf geeft mogelijkheden aan haar personeel om door te groeien. Dat betekend dat je na dit project vaak mogelijkheden hebt om ook andere projecten aansluitend of in de toekomst uit voeren. Het bedrijf heeft dit project in eerste instantie voor een aantal maanden ingevoerd. Dat maakt deze vacature heel interessant voor mensen die tijdelijk werk zoeken omdat ze na de bouwvak al een andere functie, baan of opleiding hebben.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op met de organisatie waar deze vacature open staat via de knop vacatures. Dan tref je ook meteen een overzicht aan van andere technische vacatures die in Nederland open staan.