Elektromonteur hulpvoertuigen vanaf 17 augustus 2023 in Friesland

Heb je ervaring als elektromonteur en wil niet (meer) in de bouw aan de slag? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een prachtig bedrijf in de voertuigentechniek zijn wij op zoek naar elektromonteurs die componenten willen inbouwen in bedrijfswagens zoals ambulances en militaire voertuigen. De werkzaamheden draaien om communicatiesystemen, verlichting, klimaatsystemen en andere componenten die draaien om elektronica en elektrotechniek. Veel van deze componenten zijn verbonden aan kabelbomen en bedrading die vanuit de voeding in de cabine naar de rest van het voertuig wordt getrokken. Deze werkzaamheden behoren bij jouw rol als elektromonteur hulpvoertuigen. Je werkt in een team met andere elektromonteurs aan de voertuigen. Per voertuig is duidelijk aangegeven welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig als elektromonteur en interesse in auto’s / voertuigen. Deze combinatie is ideaal voor deze functie. Heb je thuis of in je werk wel eens aan auto’s gesleuteld dan zit je in ieder geval goed als je ook aantoonbare kennis hebt van elektrotechniek. Een MBO opleiding elektrotechniek op niveau 2 is vereist. Verder is een rijbewijs van belang.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als elektromonteur is actief in het ombouwen van voertuigen tot ambulances en brandweervoertuigen. Het bedrijf is modern en heeft een prachtige verwarmde productiehal met optimale verlichting. Hier werken monteurs aan voertuigen die compleet nieuw worden geassembleerd voor de hulpdiensten. De voertuigen worden compleet gebruiksklaar gemaakt voor klanten in Nederland en ook voor het buitenland. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en kan ook goed worden bereikt vanuit Franeker, Harlingen, Hallum en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als elektromonteur aan de slag voor een salaris tussen de 2500 en 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingen. Verder krijg je werkkleding en schoenen ter beschikking. Je kunt een aantal opleidingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Verder kun je ook een compleet BBL traject volgen in de richting van voertuigentechniek in combinatie met elektrotechniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om vast in diens te treden.

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan reageer dan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.