Vacature kanter zetter Friesland vanaf 17 augustus 2023

Heb jij ervaring in de plaatbewerking en zou je graag willen werken met de meest moderne kant- en zetbanken dan is de vacature kanter zetter interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de plaatwerkerij zijn we op zoek naar iemand die nauwkeurig kan werken en verstand heeft van plaattoleranties en zetvolgordes. Een plaatbewerker die met computergestuurde machines overweg kan en programma’s kan ophalen. De werkzaamheden zijn divers. Er worden verschillende plaatwerkconstructies gezet waarbij er rekening gehouden moet worden met materiaalsoort, plaatdikte en zetvolgorde. De machines die worden gebruikt behoren tot de modernste soorten kant- en zetbanken. Het bedrijf heeft een aparte afdeling waar deze banken staan. Hier werken allemaal specialisten op het gebied van kanten en zetten. Ook werken hier programmeurs die ook de minder ervaren plaatbewerkers kunnen ondersteunen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het bewerken van platen is van groot belang. Je moet overweg kunnen met een kantbank/ zetbank en programma’s kunnen oproepen. Verder is materialenkennis nodig zodat je weet hoe je de bewerking kunt uitvoeren. Daarnaast zijn de volgende punten van belang:

  • Tekening kunnen lezen.
  • Nauwkeurig kunnen werken.
  • Flexibele instelling.
  • Rijbewijs.

Mocht je op 1 van de bovengenoemde punten niet helemaal ervaren zijn dan is dat geen probleem tijdens je werk kun je deze vaardigheden verder ontwikkelen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt gaan is een grote toeleverancier voor verschillende metaalbedrijven in heel Nederland maar ook ver daar buiten. Het bedrijf heeft diverse afdelingen waaronder een afdeling kanten en zetten. Daarnaast heeft het bedrijf een afdeling RVS lassen, staal lassen, verspaning, lasersnijden, logistiek en natuurlijk een afdeling engineering en tekenen. Het bedrijf heeft intern verschillende functies waardoor je altijd kunt doorgroeien en jezelf verder kunt ontwikkelen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar kan ook goed vanuit Dokkum, Franeker en Harlingen worden bereikt met de auto.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als kanter zetter een salaris verdienen tussen de 2600 en 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je ook kunt programmeren wordt je salaris nog hoger. Je kunt op kosten van het bedrijf trainingen volgen en opleidingen zodat je beter kunt omgaan met machines. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.