Vacature kanter zetter plaatwerker vanaf 8 augustus 2023

Heb je ervaring in de plaatbewerking en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun jij bij dit bedrijf je wensen in vervulling laten gaan. Je krijgt een hoger salaris dan bij de meeste andere bedrijven in de metaaltechniek. Daarnaast werk je met de meest moderne kant- en zetbanken. Je leert programmeren en komt op een prachtige afdeling te werken met allemaal ervaren collega’s die jou ondersteunen bij je werk. Je werkt op basis van technische tekeningen en krijgt ook tips over de zetvolgorde. Doormiddel van een machine vouw je platen in verschillende vormen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld kokers, bakken, machinebehuizingen en andere plaatwerkconstructies maken. Het werk is veilig en er komen geen schadelijke dampen of gassen vrij.

De producten die je maakt van staal, rvs en verschillende andere legeringen zijn heel divers. De afnemers zijn ook divers. Je maakt producten voor bedrijven in heel Nederland maar ook voor andere landen. Het mooie is dat je als kanter/ zetter aan het begin van het productieproces staat. Het plaatwerk dat jij gezet hebt komt bij andere afdelingen terecht die hier mooie producten van maken. Je werkt samen met je collega’s aan kwaliteit.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de metaalbewerking is vereist. Als je 1 of 2 jaar gewerkt hebt bij een metaalbedrijf is dat voldoende. Je moet veilig met machines kunnen werken en je voelt je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid maar ook voor de veiligheid van je collega’s. Een beetje ervaring met het lezen van technische tekeningen is gewenst en technisch inzicht uiteraard ook. Je moet goed kunnen samenwerken. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig naar een productielocatie in Noord-Friesland kunt komen want daar worden de werkzaamheden uitgevoerd. Een auto kan dan handig zijn afhankelijk van je woonplaats.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze plaatwerkfunctie open staat is gevestigd boven Leeuwarden. Het bedrijf is behoorlijk groot en heeft ongeveer 100 werknemers in dienst die op verschillende afdelingen werken. Al deze afdelingen leveren een bijdrage aan de totstandkoming van het eindproduct. Het is prachtig om te zien hoe de afdelingen onderling met elkaar samenwerken. Binnen het bedrijf werken verschillende teams maar men werkt uiteindelijk als één team met elkaar samen. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen werk maar werkt niet alleen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen het bedrijf kun je jezelf verbreden door meer verschillende werkzaamheden aan te leren maar je kunt jezelf ook verder verdiepen en specialiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen de 2500 euro en 3000 is van toepassing op de functie kanter/ zetter. Dit salaris kan zelfs nog hoger worden als je beter wordt in programmeren en andere collega’s kunt ondersteunen. Je kunt op elk niveau instromen in deze functie. Zowel een beginner als een ervaren kandidaat mag solliciteren. Je kunt doorstromen en opleidingen volgen. Deze opleidingen worden voor je betaald. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract oftewel een vast dienstverband. Je ontvangt reiskostenvergoeding zodat je naar het werk kunt komen in eigen auto of met openbaar vervoer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum. Deze knop tref je aan in de menubalk.