Technisch Werken

Tesla presenteert volledige elektrische pick-uptruck op 21 november 2019

Autoproducent Tesla zal op 21 november een volledig elektrische pick-uptruck presenteren die het bedrijf heeft ontwikkeld de afgelopen tijd. Dit bericht heeft topman Elon Musk donderdag 7 november 2019 via Twitter laten weten. De ontwikkeling van een elektrische pick-uptruck is vooral belangrijk voor de Amerikaanse markt. Daar is de pick-uptruck de bestverkochte carrosserievorm op de automarkt. De onthulling van de elektrische pick-uptruck zal plaatsvinden in Californië.

Daar staat een rakettenfabriek van SpaceX. Deze organisatie valt ook onder de leiding van Musk. De zogenaamde cybertruck wordt het vijfde model in het aanbod van Tesla, naast de bekende Model 3, Model S, Model X en Model Y. Het Model Y werd eerder in 2019 gepresenteerd en aanstaande zomer moet de productie van dit voertuig beginnen. In de nabije toekomst volgt de Tesla Roadster.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!