Uitzendbureau USG Unique geeft donatie aan War Child eind 2019

De uitzendorganisatie USG Unique heeft aan het einde van 2019 een donatie gegeven aan de organisatie War Child. De uitzendorganisatie heeft naar eigen zeggen een jaar achter de rug waarin zij samen met haar opdrachtgevers mensen aan betekenisvol werk hebben kunnen helpen. Wie werkt, voelt zich goed: een eigen inkomen verdienen vertegenwoordigt een waarde die zich niet alleen in geld laat uitdrukken geeft de uitzendorganisatie aan in een bericht naar haar klanten. Werk geeft mensen meer zelfvertrouwen, plezier, vitaliteit en levensgeluk aldus Unique. De uitzendorganisatie is op zoek naar de “ideale match”. Deze heeft Unique regelmatig bij haar opdrachtgevers weten te realiseren door goed samen te werken.

Het afgelopen jaar was de arbeidsmarkt turbulent in Nederland. Helaas is werk niet voor iedereen vanzelfsprekend door bijvoorbeeld tegenslag, een beperking of wanneer je een verminderd arbeidsperspectief hebt. Unique wil zich inzetten om de arbeidsparticipatie te vergroten ook van mensen die nauwelijks uitzicht hebben op werk. Dat is ook het geval bij mensen die in Nederland worden omdat het land waar ze vandaan komen in een oorlogssituatie verkeert. Veel mensen hebben het in conflictlanden erg moeilijk. Unique geeft in haar eindejaar bericht aan hun klanten aan dat ze ook hier mee aan de slag wil gaan. Het doel is om ook in een conflictsituatie mensen te helpen aan betekenisvol werk en arbeidsperspectief. Ook bij tegenslag of als iemand een beperking heeft. Landen in een oorlogssituatie staan wellicht wat verder van ons af, maar ook hier wil Unique een bijdrage leveren aan het verbeteren van mensenlevens.

Dit jaar is Unique daarom een samenwerking aangegaan met War Child en heeft deze uitzendorganisatie een mooie bijdrage mogen leveren aan het benefietconcert van dj Martin Garrix in Paradiso. Tientallen de flexmedewerkers van Unique beleefden er samen met een introducé een fantastische avond. Unique draagt het werk van War Child een warm hart toe. “Hun werk is belangrijker dan ooit, want wereldwijd groeit één op de vijf kinderen op in een conflictgebied” aldus Unique. De uitzendorganisatie steunt War Child graag in het bieden van toekomstperspectief aan deze kinderen en daarom heeft Unique besloten om aan het einde van 2019 in plaats van een relatiegeschenk te kiezen voor een bijzonder eindejaarsgeschenk: namelijk een donatie aan War Child.