Technicum uitzendbureau steunt goed doel eind 2019

Aan het einde van 2019 heeft Technicum een gift gegeven aan War Child. Met deze gift wil de uitzendorganisatie een bijdrage leveren aan het opbouwen van de levens van kinderen in oorlogsgebieden. Veel kinderen leven in 2019 maar ook de komende jaren in oorlogssituaties. Daardoor raken ze lichamelijk maar ook psychisch beschadigd. Juist in de jonge jaren is het belangrijk dat kinderen een vertrouwen krijgen in de mensheid en de maatschappij. War Child zet zich in voor deze kwetsbare mensen zodat ze een leven kunnen opbouwen.

Technicum ondersteunt mensen dagelijks met het opbouwen van hun leven. Bij dit VCU gecertificeerde technische uitzendbureau kunnen mensen die werk zoeken in de techniek ondersteuning krijgen bij het vinden van een baan. Natuurlijk, Technicum is een uitzendbureau en uitzendbureaus verdienen geld met het uitzenden van uitzendkrachten. Toch hoeft geld niet altijd de belangrijkste drijfveer te zijn in de bedrijfsvoering. Door mensen te ondersteunen bij het vinden van een passende baan ga je vaak een langdurige samenwerking aan. Deze samenwerking zorgt voor een netwerk tussen mensen en bedrijven. Dat is belangrijk want werken doe je samen. Zo ontstaat samenwerken in de maatschappij. In de techniek draait alles om samenwerken. Samen bouw je dingen op, leg je installaties aan en zet je constructies in elkaar.

Dat samenwerken belangrijk is mag duidelijk zijn maar kennis is ook belangrijk. Daarom ontwikkelt Technicum haar eigen krachten doormiddel van opleidingen en trainingen. Trainingen zoals VCA en certificaten voor het werken hoogwerkers, heftruckrijden en het verplaatsen van lasten worden regelmatig door technicum aanboden. Ook complete BBL opleidingen worden aan mensen aangeboden die nog nauwelijks ervaring hebben in de techniek. Zo kan iedereen een mooie arbeidsplaats krijgen in deze boeiende sector. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Technicum klik dan op de knop Vacatures Technicum in de menubalk.