USG Technicum geeft donatie aan War Child voor Kerst 2019

Uitzendbureau Technicum geeft een donatie aan War Child voor Kerst 2019. In een krappe technische arbeidsmarkt heeft dit technische uitzendbureau in 2019 gezamenlijk met haar opdrachtgevers gezocht naar technisch specialisten om organisaties te versterken en mensen een passende baan te bieden. Gelukkig is dat vaak gelukt maar niet altijd. De krapte op de arbeidsmarkt heeft Technicum nog meer doen zoeken naar nieuw technisch talent. Dat is het talent van de toekomst. Er zijn veel mensen aan een passende baan geholpen en dat heeft Technicum gezamenlijk met haar klanten voor elkaar gekregen.

Als blijk van dank geeft Technicum haar klanten een bijzonder eindejaarsgeschenk in de vorm van een donatie aan War Child. Dit is een organisatie die gelooft in de veerkracht van kinderen, ook al hebben zij in oorlogstijd grote verliezen geleden. Eerder dit jaar leverde Technicum al met veel plezier een bijdrage aan het benefietconcert van dj Martin Garrix voor War Child in Paradiso. Tientallen medewerkers van Technicum beleefden daar samen met een introducé een fantastische avond.

Een plek voor zelfvertrouwen en houvast
Technicum draagt War Child een bijzonder warm hart toe. Hun werk is belangrijker dan ooit, want wereldwijd groeit één op de vijf kinderen op in een conflictgebied. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten leert War Child hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze zelfvertrouwen en houvast terug. Met het eindejaarsgeschenk van USG Technicum en de bijdrage aan het benefietconcert kan War Child gemiddeld 260 kinderen een heel jaar helpen. De toekomst van deze kinderen geven we zo met elkaar een positief zetje.