Unique uitzendbureau in november 2018 tot beste website in categorie carrière verkozen

De website van Unique uitzendbureau is in de maand november van 2018 uitgeroepen tot de ‘Beste Website’. Deze beoordeling heeft de website van de uitzendorganisatie specifiek gekregen voor de categorie carrière. Dat is niet verwonderlijk want Unique is als uitzendorganisatie sterk betrokken bij de loopbaan en carrière van flexwerkers en regulier personeel.

Steeds meer mensen gebruiken internet om zich te oriënteren op hun loopbaan en loopbaanmogelijkheden. Dat blijkt onder andere uit de toename in het aantal sollicitaties dat op internet wordt gedaan. Verder spelen bedrijven en uitzendorganisaties hier op in door vacatures te delen via websites maar ook social media. Hierdoor ontstaat een soort digitale platform arbeidsmarkt op het internet.

Een uitzendorganisatie zoals Unique uitzendbureau wil hier effectief op inspelen met haar carrièregerichte website. Vanwege het feit dat de website in november 2018 is uitgeroepen tot de beste website in categorie carrière kan men concluderen dan het goed gaat met het behalen van de ambitie van Unique. Het is inmiddels de zevende keer in acht jaar tijd dat Unique deze titel op haar naam mag schijven.