TechnischWerken op naar de 8000 artikelen

De website TechnischWerken.nl groeit dagelijks door in omvang. Per dag komen er nieuwe artikelen bij. In eerste instantie is deze website vooral groot geworden in de kennisbank waarin verschillende technieken, materialen en andere aspecten van werken in de techniek zijn beschreven. Naar verloop van tijd is TechnischWerken.nl ook steeds verder uitgegroeid tot een nieuwswebsite met veel aandacht voor verduurzaming in de techniek en de woningbouw.

Uiteraard zijn er ook andere onderwerpen die belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid. Eigenlijk raak je over deze onderwerpen nooit uitgepraat. De arbeidsmarkt is namelijk voortdurend in beweging. Vraag en aanbod verschillen en dat uit zich onder andere in de vacatures op de technische arbeidsmarkt. TechnischWerken.nl probeert zo goed als mogelijk is de ontwikkelingen op dit gebied in kaart te brengen voor de bezoekers van deze website. Vacatures worden gedeeld maar ook ontwikkelingen. Zo krijgt men een totaalbeeld van de mogelijkheden om in de techniek aan het werk te komen.

En het vacatureaanbod blijft groeien, ook in de coronatijd hebben veel bedrijven hun vacatures op internet laten staan. Nu de coronacrisis langzaam maar zeker wordt overwonnen neemt het aanbod aan vacatures alleen maar verder toe. Een probleem is echter het tekort aan personeel in de techniek. Daarom wordt er op de website TechnischWerken.nl ook veel aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling onder andere door BBL trajecten te delen. Wil je meer hierover weten klik dan op de knop BBL in de menubalk. TechnischWerken.nl hoopt jullie nog vaak te mogen ontmoeten en te voorzien van relevante informatie. Op naar de 8000 artikelen en een gezonde technische arbeidsmarkt.