Technischwerken.nl heeft ruim 6000 artikelen online in juni 2019

De website www.technischwerken.nl heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Gemiddeld heeft de website 3.500 bezoekers per dag en de website wordt goed gevonden in Google. Daarnaast is ook het aantal artikelen op de website toegenomen tot ruim 6000. Daardoor wordt de website nog beter gevonden in Google en kunnen nog meer mensen gebruik maken van de informatie die op de website te vinden is.

Belangrijke onderwerpen
De afgelopen tijd werd er vooral veel aandacht besteed aan verduurzaming en de energietransitie. Deze onderwerpen zijn uitgegroeid tot echte begrippen in de techniek en de media. Vanwege de urgentie van de energietransitie krijgt verduurzaming in combinatie met de techniek die hier bij hoort extra veel aandacht. Ook de komende tijd zullen veel artikelen over deze onderwerpen gaan. Ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, energietransitie en circulaire economie moeten zoveel mogelijk gedeeld worden zodat zoveel mogelijk mensen, bedrijven en overheden hier mee vertrouwt raken. Dat kan er voor zorgen dat er meer duurzame energie-installaties worden ontworpen, gekocht, geïnstalleerd en onderhouden.

Ontwikkeling
Technisch personeel is hierbij van groot belang. De ontwikkelingen in de energie hebben een effect op de arbeidsmarkt waar een steeds groter tekort aan personeel ontstaat. Daarom worden er meer vacatures gedeeld voor technisch personeel. Ook BBL-trajecten krijgen meer aandacht. Om die reden worden steeds meer bedrijven gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Ook Technischwerken.nl onderstreept het belang van BBL en werkt samen met VCU uitzendbureau Technicum om gezamenlijk mensen enthousiast te maken voor de techniek en zoveel mogelijk mensen op te leiden voor een technische functie.

Contact
Daarbij is natuurlijk ook technische kennis van belang. Gelukkig tref je op de website voldoende informatie aan over allerlei verschillende technische beroepen. Of je nu lasser wilt worden, elektromonteur, installatiemonteur of onderhoudsmonteur er is altijd nuttige informatie voor jou te vinden op Technischwerken.nl. Deze informatie kan je helpen om de juiste keuze te maken voor een bepaald technisch vakgebied of technische (BBL) opleiding. Als er naast deze informatie toch nog vragen ontstaan kun je ook altijd contact met ons opnemen doormiddel van het contactformulier dat je in de menubalk aantreft.