Technicum zoekt technische productiekrachten vanaf 22 juli 2023

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar technische uitzendkrachten voor diverse productiebedrijven. Het gaat hierbij om productiewerkzaamheden in de bouw en assemblage van machines en apparaten. Deze worden samengesteld op basis van technische tekeningen. Steeds meer bedrijven in de techniek zijn aan het groeien. Ondanks de verwachte terugloop in de economische groei hebben bedrijven in de techniek het nog steeds druk. Dat blijkt ook uit de grote hoeveelheid vacatures die online staan. Bedrijven zetten vacatures voor technisch personeel open op jobboards maar ook op eigen websites. Daarnaast worden ook technische uitzendbureaus ingeschakeld in de zoektocht naar technische productiekrachten.

Vacatures door heel Nederland

Technicum is een uitzendbureau dat landelijk actief is. Door heel Nederland heeft Technicum vestigingen waar je gewoon zonder afspraak kunt binnenlopen om een loopbaangesprek aan te gaan of een intakegesprek. Tijdens deze gesprekken kun je van een consultant van Technicum horen welke mogelijkheden er voor jou zijn om aan de slag te gaan in een technische functie. Als je nog nooit in de techniek hebt gewekt is een functie als technisch productiekracht heel interessant. Tijdens deze werkzaamheden leer je materialen kennen in de techniek zoals staal, aluminium, rvs maar ook kunststoffen en hout. De bewerking van deze materialen verschilt in de praktijk enorm. Dat heeft te maken met de unieke eigenschappen. Dat zorgt er voor dat de machines die door productiekrachten in de techniek worden gebruikt sterk verschillen. Tegenwoordig zijn veel machines computergestuurd. Dat wordt ook wel een CNC besturing genoemd. Voor mensen die verstand hebben van computers een ideale mogelijkheid om hun computerkennis en ICT kennis te gebruiken voor het maken van producten doormiddel van machines.

Maak een afspraak met Technicum

Heb jij ook interesse in een interessante productiefunctie in de techniek? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kom je meer te weten over jouw mogelijkheden om in de techniek aan de slag te bij een technisch productiebedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak met een consultant van Technicum.