Technicum zoekt mensen die in de techniek aan de slag willen vanaf juni 2023

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar mensen die graag aan de slag willen in de techniek. Heb je om wat voor reden dan ook nog niet de overstap gemaakt naar de techniek maar zou je dat wel graag willen? Dan is Technicum voor jou de organisatie om contact mee op te nemen. Technicum is een uitzendorganisatie en detacheringsorganisatie die door heel Nederland actief is. Dat betekent dat Technicum een groot netwerk heeft onder technische bedrijven waarvan vele bedrijven ook erkende leerbedrijven zijn. De consultants van Technicum helpen werkzoekenden in de techniek om hun loopbaanwensen in kaart te brengen.

Dit doen ze door assessments of meeloopdagen te organiseren. Ook kun je op de vestigingen van Technicum veel informatie krijgen over functies en loopbaanmogelijkheden in de techniek. Technicum heeft niet alleen technische banen van haar opdrachtgevers te bieden want er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo heeft Technicum uitgebreide opleidingsprogramma’s waarin Technicum samenwerkt met opleidingsinstituten zoals het ROC. Omdat Technicum samenwerkt met al deze instituten functioneert Technicum als één aanspreekpunt. Door contact te hebben met Technicum kom je meteen in een netwerk van mogelijkheden om jou de baan te geven die bij je past.

Wil je meer weten over de vacatures en banen bij Technicum? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Ben je benieuwd naar Technicum leerwerktrajecten? Dan kun je kijken wat Technicum kan bieden op het gebied van BBL. Naast BBL kan Technicum ook Technicum ONE opleidingen bieden die een voorschakeltraject vormen voor BBL trajecten. Dat maakt Technicum ONE een prachtige opstap voor een verder leerwerktraject in de techniek. Klik op de knop BBL Technicum om zowel meer te weten te komen over BBL via Technicum als over Technicum ONE.