Technicum ONE zoekt mensen met interesse in de techniek vanaf 15 mei 2023

Technicum is een grote werkgever voor technisch Nederland. Deze organisatie bemiddelt technisch personeel in verschillende technische sectoren waaronder de installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica, telecom en transport. Omdat er op dit moment weinig werkzoekenden beschikbaar zijn in de techniek heeft Technicum speciaal voor instromers een Technicum ONE programma opgesteld.

Dit is een opleidingsprogramma dat is ontwikkelt voor mensen die in een specifieke richting aan de slag willen binnen de techniek. Hierbij kun je denken aan de elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica. Dit zijn belangrijke sectoren waarbinnen Technicum technisch personeel levert aan verschillende opdrachtgevers. Omdat Technicum voortdurend nieuwe instromers werft krijgt Technicum ook regelmatig vacatures binnen.

Heb jij interesse in de techniek of zou je graag een stap willen maken doormiddel van een opleiding? Dan is Technicum ONE een prima eerste stap voor jou. Als je op zoek bent naar meer informatie over deze korte leerwerktrajecten dan kun je contact opnemen via de knop BBL Technicum. Deze knop staat in de menubalk.