Technicum zoekt zij-instromers in de techniek vanaf 7 december 2022

Technicum is op zoek naar zij-instromers in de techniek, kortom mensen die een andere loopbaanachtergrond hebben en willen overstappen naar de techniek. Technicum kan namelijk mensen begeleiden om de perfecte technische baan te vinden die past bij de wensen en competenties van een persoon. Daarvoor heeft Technicum niet alleen allemaal interessante banen. Er zijn namelijk ook mogelijkheden om loopbaangesprekken te houden met consultants van Technicum.

Daarnaast heeft Technicum mogelijkheden om opleidingen te volgen. Je kunt een opleiding volgen in diverse technische richtingen. Dit kan via Technicum ONE, dit is een specifiek opleidingstraject voor zij-instromers die nog niet eerder in de techniek hebben gewerkt of weinig technische ervaring hebben opgebouwd in hun loopbaan.

Omdat Technicum veel ervaring heeft met bedrijven en opleidingsinstellingen door heel Nederland weet Technicum ook precies wat er speelt op de arbeidsmarkt. Deze arbeidsmarkt is voortdurend in ontwikkeling en dat maakt dat je via Technicum altijd op de hoogte kan worden gebracht van de actualiteit. Ben je dus als zij-instromer aan het oriënteren op de technische arbeidsmarkt neem dan contact op met Technicum. Dit kan via de knop BBL Technicum in de menubalk.