Technicum zoekt productiemedewerkers die in de techniek aan de slag willen na Pasen 2013

Technicum uitzendbureau is op zoek naar productiemedewerkers die graag een technisch beroep willen leren. Veel productiekrachten zijn gewend om met de handen te werken en werken vaak ook in een functie waarbij ze de hele dag fysiek bezig zijn. Ook in de techniek kun je de hele dag fysiek bezig zijn. Alleen heb je voor de techniek wel specifieke ervaring en opleidingen nodig. Deze ervaring en opleiding moet je wel bijgebracht worden. Dat kan doormiddel van opleidingen, trainingen en werkervaring. Al deze aspecten kan Technicum bieden aan haar personeel.

BBL en Technicum ONE

Dat kan doormiddel van BBL trajecten maar ook doormiddel van maatwerk opleidingen in het kader van Technicum ONE. De Technicum ONE opleidingen worden geboden in de installatietechniek, elektrotechniek en mechatronica. Ook in andere segmenten gaat Technicum kijken naar maatwerk opleidingsmogelijkheden. Technicum denkt mee met mensen die zich willen laten omscholen of bijscholen. Op deze gebieden kan Technicum werken en leren trajecten bieden. Zo kunnen ook mensen zonder ervaring in de techniek aan de slag in de technische sector.

Meer weten over Technicum ONE en BBL?

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden om via Technicum aan de slag te gaan? Klik dan op Technicum BBL in de menubalk. Dan kom je op een overzichtpagina van de website van Technicum waarin je informatie aantreft over Technicum ONE en BBL trajecten via Technicum.