Technicum zoekt technisch personeel vanaf 1 juli 2023

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar Technisch personeel. Vlak voor de zomervakantie is het nog steeds druk bij Technicum. Dagelijks komen aanvragen binnen voor technisch specialisten maar ook voor aankomende vakkrachten in de techniek. Dat is natuurlijk een goed teken want er zijn veel mogelijkheden op de technische arbeidsmarkt. Toch zijn er ook uitdagingen want een groot aantal vacatures op de technische arbeidsmarkt blijft veel te lang open staan. Opdrachtgevers komend daardoor in de problemen. Gelukkig heeft Technicum verschillende middelen om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van geschikt personeel.

Technicum ONE

Technicum kan namelijk niet alleen heel goed werven en selecteren maar is ook zeer actief in het opleiden van Technisch personeel. Uiteraard is Technicum al tientallen jaren actief in het BBL oftewel het werken en leren. Maar daarnaast heeft Technicum ook een eigen voorschakeltraject ontwikkeld in de vorm van Technicum ONE. Dat is een heel interessant en kort opleidingsprogramma om deelnemers de aandacht te laten richten op bijvoorbeeld de elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of een ander specifieke technische richting. Voor veel deelnemers aan Technicum ONE was het opleidingsprogramma boeiend en verhelderend voor de toekomst in de techniek.

Contact met Technicum

De komende tijd gaat Technicum de uitdaging niet uit de weg en gaat dit gespecialiseerde technische uitzendbureau door met het bemiddelen van Technisch personeel. Niet alleen voor de zomer van 2023 maar ook voor de periode daarna. Wil je meer weten over het vacatureaanbod van Technicum? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Of ben je juist benieuwd naar het volgen van een opleiding via Technicum? Klik dan op de knop BBL Technicum. Dan krijg je niet alleen informatie over BBL opleidingen via Technicum maar ook over het specifieke programma Technicum ONE.